DataSecurity Plus Professional

Real-time Windows file server auditing and analysis software

DataSecurity Plus Professional is een tool waarmee realtime bewaking, rapportage en alarmering van alle wijzigingen aan bestanden en mappen op uw Windows-bestandsserver mogelijk is. Bovendien biedt het een gedetailleerde analyse van bestandsopslag en toegangspogingen. Het helpt de gegevensbeveiliging en het gegevensbeheer in uw Windows-bestandsserveromgeving te verbeteren, zodat u op een uitgebreide maar toch eenvoudige en kosteneffectieve manier aan de nalevingsvereisten kunt voldoen.

Het Access Audit-rapport biedt gedetailleerde informatie over de typische Four W's-die toegang hadden tot wat, wanneer en van waar. Dit zal u helpen bij het bijhouden van alle Permissies en wijzigingen. Het Access Analysis-rapport biedt een overzichtsoverzicht van Permissies en wijzigingen, die u kunnen helpen bij het detecteren van trends.

Het File Analysis-rapport helpt bij het isoleren van bestanden die oud, ongebruikt, ongewijzigd, groot, verborgen of niet-zakelijk zijn en het opschonen van gegevens eenvoudiger maken. Het schijfanalyserapport biedt visueel inzicht in het gebruik en de trends van schijfruimte, waardoor de schijfruimte wordt geoptimaliseerd; het onthult ook de eigenschappen van bestanden en mappen.

Onderzoek de share- en veiligheidspermissies van bestanden en mappen en voorkom toegangsexploitatie.

Delegeer rollen naar verschillende soorten gebruikers. Beperk privileges voor gebruikers en laat hen zelfstandig audits van bestandsservers uitvoeren.

 

 

 

Vergelijk edities

Kenmerk

Download

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Editie en besturingssysteem

Geen downloads beschikbaarWij helpen u graag!

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Houd de CRTL-knop ingedrukt om meerdere licenties toe te voegen