Office 365 rapporten.

Microsoft Office365 is de ruggengraat voor samenwerking en communicatie voor vele Hybride of cloud-based bedrijven. De IT teams hebben daarvoor inzicht nodig die zowel samengevat als gedetaillieerd alle aspecten bevat.  Jammer genoeg zijn de rapportage in Office365 te simpel om tot een goed beeld te komen in hoe bijvoorbeeld de componenten van Office 365 gebruikt worden.

Office365 Manager Plus is een extensieve web-based rapportering oplossing voor Office 365.

Het voegt data van Exchange Online, Skype voor Bedrijven, en andere Office 365 componenten samen in gedetailleerde rapporten om u een compleet overzicht te geven van uw Office 365 omgeving.

Embeddable rapporten en dashboard

Specifieke rapporten of het gehele dashboard kan u gemakkelijk opnemen op een andere webpagina of Wiki om gemakkelijk informatie te delen tussen de collega's.

Delegate Office 365 reporting

Delegeer veilig Office 365 rapportage taken aan helpdesk techneuten zonder deze toegang te hoeven verlenen tot het Office 365 admin center.

Exchange Online mail verkeer

Identificeer top users in het versturen en/of ontvangen en monitor de mailbox veiligheid met details van spam en malware ontvangers.

Skype voor bedrijven

Zie hoe uw medewerkers Skype voor bedrijven gebruiken met details op peer to peer sessies, conferentie details en meer.

Windows Azure

Krijg een compleet overzicht van de security groepen, distributie lijsten, gebruikers, contacten en licenties in uw Azure omgeving.

Mobiele apparaten

Bekijk de mobiele apparatuur die gebruikt word met Office 365 gebaseerd op Android, Ios en windows, policy en status evenals details op inactieve ActiveSync apparaten.

Interesse in dit product? Gebruik dit contactformulier

Vergelijk edities

Kenmerk

Download

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Editie en besturingssysteem

Geen downloads beschikbaarWij helpen u graag!

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Houd de CRTL-knop ingedrukt om meerdere licenties toe te voegen