10 must audit events in hybrid Active Directory
10 must audit events in hybrid Active Directory

De definitie van een "aanval" is aan het veranderen. Het niveau van complexiteit en technische expertise die nodig is om een aanval uit te voeren is vereenvoudigd. Hackers richten zich tegenwoordig net zo veel kleine en middelgrote bedrijven als grotere ondernemingen. Nu bedrijven steeds afhankelijker zijn van web-applicaties om de groeiende werkdruk aan te kunnen en te voldoen aan de behoeften van hun werknemers, groeit ook het oppervlak voor aanvallen exponentieel.


Deze feiten zijn slechts het begin van de vele mythen en misvattingen van cybersecurity die onmiddellijke ontmaskering nodig hebben. Aanvallers maken gebruik van beheerderstools (bijvoorbeeld PowerShell, het Windows-registry of zelfs de commandprompt) en maken gebruik van de kwetsbaarheden en zwakke punten in systemen en third party platforms. Ook rekening houdend met de fouten veroorzaakt door de mensen die deze systemen beheren, de mogelijkheden voor aanvallen zijn groot.


Het internet is ook een cruciaal hulpmiddel, door gratis, eenvoudig te implementeren toolkits voor het lanceren van aanvallen aan te bieden, en gedetailleerde instructies over hoe ingebouwde systeem kwetsbaarheden (of aangepaste toepassingen) te benutten. Het is noodzakelijk voor organisaties om nu een real-time beveiligingsincident en bedreigingsdetectiesysteem op zijn plaats te hebben.


Dus waarom zijn deze tien AD-events bijzonder?

Dat zou u zich kunnen vragen. Gebaseerd op onze ervaring met het huidige cyberattack landschap en attack trends, namen we de zware taak van het experimenteren met verschillende soorten beveiligingsaanvallen op ons, waardoor we een end-to-end aanval en verdediging strategie voor hybride omgevingen konden bouwen. Deze  tien zorgvuldig samengestelde veiligheidsaanvallen zijn de cruciale ontdekkingen van ons onderzoek. Je kunt onze bevindingen onmiddellijk gebruiken om de huidige aanvalspatronen beter te begrijpen en te leren hoe u een effectieve verdedigingsstrategie voor uw hybride omgeving kunt bouwen door de webinar bij te wonen met onze productexpert.


Druk die dag?

Geen probleem. Als u zich toch inschrijft sturen wij achteraf de opname van het webinar per e-mail.Wanneer: 15 December 2020
Waar: Online webinar
Soort evenement: webinars

Aanmelden

*
*
*