Wat is Desktop Central MSP?

Desktop Central MSP is een web-gebaseerde Windows Desktop Management software die helpt Managed Service Providers aan hun klanten desktops en servers efficiënt te beheren. Het heeft segmentatie per klant. Het biedt geïntegreerde desktop management functies, zoals Software Distribution, Patch Management, IT Asset Management, Applicatie, licentiebeheer,Afstandsbediening, OS configuraties, Systeemwerkset en Mobile Device Management voor Iphone, Android etc.


Hoe werkt Desktop Central MSP?

Desktop Central MSP is gebouwd op middel-server architectuur. Het biedt twee verschillende opties in het beheer van klanten van verschillende afmetingen.

     Directe vanuit de Centrael Server
     Het beheer via remote Distribution Servers (agents) 

Desktop Cwntral MSP Architecture

U kunt verschillende opties voor uw verschillende klanten kiezen op basis van uw behoefte.


Direct managen vanuit de Central Server:

In deze modus, plaatsu men een agent in de  desktop's van uw klanten en communiceert rechtstreeks met de centrale server. Dit is geschikt wanneer men weinig desktops behoeft te beheren. Kleiner dan 100 desktops. 
U heeft niet een distributed systeem nodig bij uw klanten in plaats daarvan kan men installeren via de centrale distributie server.


Beheer via Distibutie Server(s):

Denk aan een scenario waar je meer dan 10 computers per locatie per klant beheert. Als elke agent contact maakt met de server om de benodigde patches, software binaries, etc. downloaden, zal het een duidelijke bandbreedte overhead veroorzaken. In dergelijke gevallen kunt u ervoor kiezen om een ​​distributie-server-agent te installeren in een van de computers per locatie, bijv een supermarkt met een kassa systeem van uw klant. 
De distributie server synchroniseert 
periodiek de patches en software binaries met de centrale server. De agenten die in de client-computers zijn geïnstalleerd zal contact opnemen met de Distribution Server om te kijken welke  taken voor hen beschikbaar zijn en doen ook het downloaden van de patch en software binaries uit de distributie server.


Wat kunt u bereiken met behulp van Desktop Central MSP?

Automatiseer het grootste deel van de routine taken zoals Patch Management, Application Deployment, upgraden van de applicaties en besturingssystemen tot het laatste service pack, etc.

Standaardiseren van het bureaublad, systeem-en applicatie-instellingen van uw klanten hun 'computer, zoals de browser proxy / home pagina-instellingen, desktop behang instellingen, Outlook-instellingen, energie-instellingen, en ga zo maar door.

Beveilig uw klanten hun computers door het toepassen van beveiligingsbeleid, het beperken van het gebruik van de USB-apparaat, het installeren van up-to-date patches en service packs, het beheer van lokale gebruikers en groepen, enz.

Problemen met uw klanten desktops verhelpen door het nemen van controle op afstand over hun computer en het maken van de noodzakelijke veranderingen. U kunt schakelen tussen monitors en bestanden, en zelfs het uitschakelen van het gebruikers zijn toetsenbord en muis terwijl u de controle behoud.Inclusief Alt-F4 en CTRL-ALT-DELETE.

Controle van de software / hardware activa van al uw klanten, het beheren van hun software licenties en ervoor zorgen dat ze voldoen, software gebruik en detectie / verwijderen van alle ongeautoriseerde software-installaties.

Vergelijk edities

Kenmerk Desktop Central MSP
Order

Download

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Editie en besturingssysteem


Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Houd de CRTL-knop ingedrukt om meerdere licenties toe te voegen