Onze producten

ManageEngine beschikt over een breed portfolio aan professionele real-time IT-beheertools met het gebruiksgemak waar kleine en middelgrote bedrijven behoefte aan hebben en met de krachtigste features die de grootste bedrijven eisen. ManageEngine is een label van Zohocorp.com

Meer dan 120k bedrijven wereldwijd, waaronder 3 van iedere 5 Fortune 500 bedrijven, laten met vertrouwen hun netwerken, datacenters, bedrijfstoepassingen, IOT, IT-diensten en beveiliging door onze producten beheren. Daarnaast zijn er nog eens meer dan 300k administrators die hun IT optimaliseren met behulp van onze producten.

ManageEngine’s IT-beheertoepassingen zijn eenvoudig te downloaden, installeren, configureren en in te zetten, waarbij over het algemeen geen hulp van derden nodig is. Hoewel we dit graag voor u verzorgen. Daarom genieten onze “doe-het-zelf” oplossingen vaak de voorkeur boven dure, complexe en lastig te implementeren oplossingen van de “Big 4”.

Wij hanteren een eenvoudige, klantgerichte aanpak van IT-beheer. Onze productfilosofie wordt gedreven door de behoeften van de klant; met als gevolg een sterk in-house R&D-team die onze productteams, die de klanteisen omzetten in tastbare producten, ondersteunt.

Wij hanteren een eenvoudige en transparante benadering van de kosten voor IT-beheersoftware. Op verzoek een ITIL, OTAP gebaseerde opleveringen en support. Alle prijzen zijn beschikbaar op onze website en bevatten geen verborgen kosten. Alle producten kunnen zonder beperkingen en gratis worden gedownload en daarna uitgetest gedurende een proefperiode, zodat de beslissing tot aanschaf weloverwogen kan worden genomen. Onze community, forums en blogs zijn niet door ons geredigeerd dus kan iedereen lezen wat onze klanten van onze producten en diensten vinden.