Servers and Applications

Applications Manager - Software voor het monitoren van de performance van en Applicaties en hun servers; voor diepgaand inzicht in de applicatie performance. Meer dan 300 applicaties, o.a. Exchange, Oracle, Sqlserver, java, (cloud) databases, SAP scripts en meer!

ManageEngine Applications Manager is een beschikbaarheids- en performance bewakingssoftware welke ondernemingen helpt hun software applicaties te verzekeren van hoge beschikbaarheid en goede performance.

Event Log Analyzer - Settings, alerts en rapportage van IT-regels en logbestanden voor Security Information & Event Management (SIEM) O.a. Syslogs, applicatie logs, Unix, linux, As400 en meer.
ADAUdit en Events Log Analyzer wordt vaak in combinatie gebruikt met ADAuditPLus en/of Netflow AnalyzerPLus

Installatie en support services - installatie-en-support-services

OPManager - Geïntegreerde netwerkbeheersoftware met o.a. Netwerk-, Server- en bandbreedte monitoring; configuratiemanagement; bewaakt de beschikbaarheid en performance van uw servers.

ManageEngine OpManager is een betrouwbare best-in-class server management oplossing voor bedrijfsbrede datacenters van ondernemingen in ieder omvang.

Password Manager Pro - Enterprise vertrouwd beheren van al uw wachtwoorden en auditing. O.a. Gecontroleerde toegang tot de servers dankzij de veilige Priviliged Password Management.

Password Manager Pro is een veilige kluis voor de opslag en het bewaken en managen van gedeelde, gevoelige informatie zoals wachtwoorden, documenten en uw digitale identiteiten in en vanuit de organisatie.

MSP editie:
Beheer van het beleid rond wachtwoordbeveiliging en -bevoegdheden voor MSP’s naar de devices en applicaties van hun externe klanten.

Patch Manager Plus - ManageEngine's Patch Manager Plus is een compleet patch beheer oplossing wat gebruikt kan worden om  Windows, Mac, Linux en 3rd party software te patchen.

Site24x7 - Op SAAS gebaseerde tool voor het monitoren van de performance van Servers en Applicaties voor DevOps.

Tarieven - tarieven