Advanced Onboarding
CBA Onboarding

Alles voor een Succevolle Go-Live

(Advanced) Onboarding

Iedere gebruiker en organisatie is anders en daarom helpen we altijd graag bij de implementatie van nieuwe producten. In sommige gevallen doen we dit in samenwerking met de fabrikant. Dan gaan onze specialisten samen met bijvoorbeeld ManageEngine specialisten aan de slag om het gehele traject (intake, implementatie, configuratie, evt. migreren t/m training en documentatie) te begeleiden en perfectioneren. Aspecten die hierbij opgepakt worden zijn: processen te definiëren, workflows ontwerpen, effectief gebruik van functies, processen en workflows af te stemmen op de functies. 

Alles voor een succesvolle Go-Live!

Tijdens het proces zullen bijv. ManageEngine en CBA consultants betrokken worden bij verschillende relevante activiteiten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Zorgeloos overstappen, migreren en configureren? Kies voor Advanced Onboarding!

Waarom Advanced Onboarding?

+ Zorgeloze overstap / migratie
+ De ultieme setup: opgezet door de productowner
+ Processen, workflows en meer. 
+ Speciaal afgestemd op jouw organisatie
+ Een eigen TAM (Technical Accountmanager)
+ Zowel mogelijk onsite of online
Interesse in Advanced Onboarding?

Onze specialisten nemen ownership voor de onboarding

TAM
Na de keuze voor Advanced Onboarding wordt er een persoonlijke en gespecialiseerde technical accountmanager (TAM) en CBA consultant aangewezen. Dit zijn jouw contactpersonen voor de gehele onboarding. Via een-op-een sessies assisteren we bij het gehele traject.
Zorgeloze onboarding
Hoewel de producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwikkeld zijn is het belangrijk om. goed begeleid te worden tijdens de onboarding. We zorgen er samen met jouw team voor dat de implementatie en migratie van date vlekkeloos en voorspoedig verloopt.

Alles voor een succesvolle Go-Live!
Return On Investment
Dankzij jaren ervaring zijn we in staat het gehele implementatietraject aanzienlijk te versnellen. Hierdoor ervaar je eerder alle voordelen en de volledige meerwaarde van de nieuwe tools. 
Custom Deployment
Configuratie, implemantatie en migratie volledig afgestemd op jouw organisatie. Volledig voorzien van voor jullie essentiele processen en workflows. 

Interesse in Advanced Onboarding?

Onze experts helpen je graag verder! 
Contact opnemen