FortiClient
FortiClient

FortiClient NextGen Endpoint beveiliging.

Het geïntegreerd endpoint security platform dat geautomatiseerde bescherming biedt tegen bedreigingen van de volgende generatie, zichtbaarheid en controle van uw software- en hardware-inventaris voor de gehele beveiligingsstructuur. Identificeer en herstel kwetsbare of gecompromitteerde hosts in uw te beschermen IT omgeving.

Waarom FortiClient?

+ Biedt Endpoint Visibility & Compliance in de gehele beveiligingsstructuur
+ Voorkom dat bekende kwetsbaarheden worden misbruikt door aanvallers
+ Geautomatiseerde, op gedrag gebaseerde bescherming tegen onbekende bedreigingen
+ Vereenvoudigd endpoint management
+ FortiClient blokkeert 100 procent malware in NSS Labs 2019 Advanced Endpoint Test
Meer over FortiClient
Als een belangrijk onderdeel van de Fortinet Security Fabric, integreert FortiClient endpoints in de fabric voor vroege detectie en preventie van geavanceerde bedreigingen. Beveiligingsgebeurtenissen, waaronder zero-day malware, botnet-detecties en kwetsbaarheden, worden in real-time gerapporteerd. 

Dankzij de real-time zichtbaarheid van het netwerk kunnen beheerders gecompromitteerde endpoints onderzoeken en op afstand in quarantaine plaatsen. Endpoint-bescherming is meer dan alleen anti-malwarebescherming, de endpoint-compliance en kwetsbaarheidsdetectiefuncties maken vereenvoudigde handhaving van ondernemingen mogelijk.

Met de FortiClient Vulnerability Management-oplossing kunt u in real-time over uw aanvalsoppervlak OS-kwetsbaarheden van applicaties en applicaties van derden detecteren.

Als een volgende generatie endpoint security oplossing helpt FortiClient endpoints te verbinden met FortiSandbox Cloud, dat op gedrag gebaseerde analyse gebruikt om automatisch in real-time alle bestanden te analyseren die naar FortiClient-endpoints zijn gedownload. Miljoenen FortiClient- en FortiSandbox-gebruikers wereldwijd delen informatie over bekende en onbekende malware met op de Cloud gebaseerde FortiGuard. FortiGuard deelt automatisch de informatie met andere FortiSandbox-units en FortiClient-endpoints om aanvallen van bekende en onbekende malware te voorkomen. Door te integreren met FortiSandbox Cloud en cloudgebaseerde FortiGuard Global Threat Intelligence, FortiClient detecteert en voorkomt automatisch zero-day, geavanceerde malware en bekende bedreigingen.

FortiClient gebruikt SSL en IPSec VPN om veilige, betrouwbare toegang tot bedrijfsnetwerken en applicaties te bieden vanaf vrijwel elke externe locatie met internetverbinding. FortiClient vereenvoudigt de gebruikerservaring op afstand met ingebouwde automatische verbinding en VPN-functies die altijd actief zijn. Twee-factorenauthenticatie kan ook worden gebruikt om een extra beveiligingslaag te bieden.

FortiClient voor Linux beschermt Linux-desktops en -servers tegen malware door gebruik te maken van real-time scannen en kwetsbaarheden te detecteren voordat aanvallers ze kunnen misbruiken. FortiClient maakt ook gebruik van Sandbox-bedreigingsinformatie om niet eerder geziene zero-day-bedreigingen te detecteren en te blokkeren. 

De FortiClient Fabric Agent-module helpt bij het integreren van Linux-endpoints met andere apparaten in de Fortinet Security Fabric en biedt diepgaand inzicht in uw aanvalsoppervlak voor real-time risicobewustzijn en snelle reactie op uw meest ernstige bedreigingen.

FortiClient

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?