FortiGuard
FortiGuard

FortiGuard beveiligingsabonnementen

FortiGuard Labs is de organisatie voor informatie over bedreigingen en onderzoek bij Fortinet. De gecertificeerde en bewezen beveiliging van FortiGuard biedt uitgebreide beveiligingsservices, updates en bescherming voor het volledige assortiment Fortinet's Security Fabric-oplossingen. Door gebruik te maken van doorgewinterde kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën analyseren onze teams meer dan 100 miljard beveiligingsgebeurtenissen per dag, waardoor we een ongekend perspectief hebben op het dreigingslandschap. Ons wereldwijde team van onderzoekers werkt de klok rond onvermoeibaar om te beschermen en zich te verdedigen tegen het zich ontwikkelende bedreigingslandschap. Realiseer de kracht van bescherming met FortiGuard Labs.

Waarom FortiGuard?

+ Antivirus
+ Applicatiebeheer
+ Content Disarm & Reconstruction (CDR)
+ FortiCloud Sandbox
+ Industriële controlesystemen
+ Service voor bescherming tegen virusuitbraken
Meer over FortiGuard
  • FortiGuard Antivirus beschermt tegen de nieuwste virussen, spyware en andere bedreigingen op inhoudsniveau. Het maakt gebruik van toonaangevende geavanceerde detectie-engines om te voorkomen dat zowel nieuwe als evoluerende bedreigingen voet aan de grond krijgen in uw netwerk en toegang krijgen tot de onschatbare inhoud ervan.
  • Verbeter de beveiliging en voldoe aan compliance met eenvoudige handhaving van uw beleid voor acceptabel gebruik door ongeëvenaard, real-time inzicht in de applicaties die uw gebruikers gebruiken. Met FortiGuard Application Control kunt u snel beleid maken om de toegang tot applicaties of volledige categorieën applicaties toe te staan, te weigeren of te beperken.
  • Content Disarm & Reconstruction (CDR) verwijdert alle actieve inhoud in real-time uit bestanden, waardoor een plat, opgeschoond bestand ontstaat. Alle actieve inhoud wordt als verdacht behandeld en verwijderd. CDR verwerkt alle inkomende bestanden, deconstrueert ze en verwijdert alle elementen die niet overeenkomen met het firewallbeleid.
  • FortiCloud Sandbox Service is een geavanceerde oplossing voor het detecteren van bedreigingen die dynamische analyses uitvoert om voorheen onbekende malware te identificeren. Actiegerichte informatie die door FortiCloud Sandbox wordt gegenereerd, wordt teruggevoerd voor preventieve controles binnen uw netwerk, waardoor de dreiging wordt uitgeschakeld.
  • De FortiGuard Industrial Security Service actualiseert continu handtekeningen om de meeste gangbare ICS / SCADA-protocollen (Supervisory Control and Data Acquisition) te identificeren en te controleren voor gedetailleerde zichtbaarheid en controle. Er wordt extra bescherming tegen kwetsbaarheden geboden voor applicaties en apparaten van de belangrijkste ICS-fabrikanten.
  • FortiGuard IoT Service helpt het aanvalsoppervlak dat afkomstig is van IoT-apparaten te verkleinen. Met deze service zal de Fortinet Security Fabric gebruikmaken van FortiGuard-intelligentie om automatisch beleid te identificeren, segmenteren en toewijzen aan IoT-apparaten, zowel bekende als onbekende.
  • Security Audit Update Service is bedoeld om klanten te begeleiden bij het ontwerpen, implementeren en continu onderhouden van de beoogde Security Fabric-beveiligingshouding die geschikt is voor hun organisatie. De Security Fabric is fundamenteel gebaseerd op best practices op het gebied van beveiliging en door deze controlecontroles uit te voeren, kunnen beveiligingsteams kritieke kwetsbaarheden en zwakke punten in de configuratie van hun Security Fabric-setup identificeren en aanbevelingen voor beste praktijken implementeren.
  • FortiGuard Virus Outbreak Protection Service (VOS) dicht de kloof tussen antivirusupdates met FortiCloud Sandbox-analyse om malwarebedreigingen tussen handtekeningupdates te detecteren en te stoppen voordat ze zich door een organisatie kunnen verspreiden. OS initieert een realtime opzoeking naar onze Global Threat Intelligence-database.
FortiGuard

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?