DDI CentralDDI Central

DDI fungeert als het startpunt voor uitgebreid netwerkbeheer dat de drie kernservices van een netwerk integreert en automatiseert: Domeinnaamsysteem (DNS), Dynamisch Hostconfiguratieprotocol (DHCP) en IP-adresbeheer (IPAM) via een enkele geünificeerde interface. Het zorgt ervoor dat de netwerkbeheerder een grondig zicht, nauwkeurige controle en naadloze coördinatie van deze services heeft.

Waarom DDI Central?

+ DNSSEC met TSIG-ondersteuning
+ Ingebouwde auditing en failover-ondersteuning
+ Toegangsbeheer op basis van rollen
+ DDI als een DNS-DHCP-IPAM-serviceprovider
+ Integratie met de belangrijkste ManageEngine producten
+ DNS Firewall Response Policy Zones (DFW) (RPZ)
Direct advies of een DDI Central Demo?

Belangrijkste kenmerken van de DDI Central service van ManageEngine

DNSSEC met TSIG-ondersteuning
Versterk DNS-beveiliging met Domeinnaamsysteem Security Extensions (DNSSEC) om gegevensintegriteit en authenticiteit te waarborgen, aangevuld met Transaction Signature (TSIG) voor veilige communicatie. Implementeer TSIG voor geauthenticeerde en veilige interacties tussen DNS-entiteiten.


Genoemde ACL's
Zorg voor nauwkeurige controle over DNS-toegang met toegangscontrolelijsten om netwerkbeheerders in staat te stellen specifieke machtigingen te definiëren en af te dwingen voor verbeterde beveiliging.
Toegangsbeheer op basis van rollen
Verbeter de beveiliging met nauwkeurige machtigingen op maat gemaakt voor individuele rollen om efficiënt en veilig toegangsbeheer te waarborgen voor uw DNS- en DHCP-clusters.
Van kern naar periferie DDI
Implementeer DDI flexibel om zowel interne als externe DNS-DHCP-clusters te beheren die Internet Systems Consortium (ISC)'s ISC DHCP en BIND9 DNS ondersteunen.

DDI als een overlay
Maak het mogelijk voor DDI om naadloos de complete DNS-DHCP serverconfiguraties van uw on-premises infrastructuur te scannen en integreren, inclusief het volledige IP-adresbereik, in de intuïtieve DDI-console-interface.
DNS Firewall Response Policy Zones (DFW) (RPZ)
Versterk jouw DNS-infrastructuur tegen cyberdreigingen met DNS Firewall Response Policy Zones om proactief blokkeren van specifieke schadelijke domeinen mogelijk te maken. Verbeter de beveiliging door toegang tot erkende verzamelingen van ongewenste domeinen te verbieden en door personaliseerde omleidingen te gebruiken met aangepaste IP-instellingen.

Interesse in DDI Central?

Onze experts helpen je graag verder! Of het nu gaat om de implementatie van ManageEngine's DDI Central of specifieke instellingen.
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

DDI Central Essential
DDI Central Professional
DDI Central Addons
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW