Kaspersky Threat Management & DefenseKaspersky Threat Management and Defense

Geavanceerde bescherming op basis van Threat Intelligence. Kaspersky Threat Management and Defense biedt een krachtige combinatie van beveiligingsproducten en deskundige training op basis van uw huidige behoeften met speciale beveiligingsinformatieservices voor incidentrespons, continue bewaking en het delen van dreigingsinformatie.

Waarom Kaspersky Threat Management and Defense?

+ Effectief dreigingen VOORKOMEN
+ Snel schendingen DETECTEREN voordat ze schade aanrichten
+ Nauwkeurig op incidenten REAGEREN
+ Toekomstige cyberdreigingen VOORSPELLEN

Meer over Threat Management and Defense van Kasperky

Een breed scala van cyber security-functies kan worden bewaakt en geregeld via één enkele interface door gedegen integratie van de rijke networkdetectie van Kaspersky Anti Targeted Attack platform en endpointbescherming van Kaspersky Endpoint Detection and Response. Dit stelt beveiligingsteams in staat dagelijkse taken effectiever en efficiënter uit te voeren - zonder tijdrovende, onnodige handmatige werkzaamheden, uren van gegevensverzameling en de frustratie van steeds te moeten wisselen tussen afzonderlijke tools en meerdere consoles.
Kaspersky Threat Management and Defense

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar heeft Kaspersky erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests, maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld. Zij beschermen al meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 250 duizend bedrijven. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?