FortiAP
FortiAP

FortiAP zijn de draadloze toegangspunten (accesspoints) van Fortinet. Deze FortiAP's worden gekoppeld aan de Fortigate Firewall. De firewall fungeert hierbij als controller (beheerder) van de FortiAP's. Er kunnen meerdere goed beveiligde SSID's worden aangemaakt. Beveiliging kan worden geregeld met WPA keys en voor meer veiligheid in combinatie met inlognaam en wachtwoorden (eventueel gekoppeld met LDAP). Doordat de firewall alles regelt wordt ook het draadloos verkeer beveiligd door middel van de firewall policy regels (met of zonder antivirus, webcontent filtering etc.).

Uiteraard kunnen wij u als Fortinet Partner informeren over de Fortinet producten.

Waarom FortiApp?

+ Wi-Fi-beheer en beveiliging in één enkel venster
+ FortiGate geïntegreerde beveiligde draadloze toegang
+ Eenvoudige installatie en configuratie
+ Veilige WiFi voor uw hele organistie
+ Zero-touch implementatie
Meer over FortiAP
Netwerk-IT vereist meer mogelijkheden en betrouwbare beveiliging van minder componenten om kosten en complexiteit te besparen. Fortinet’s next generation firewall, FortiGate, wordt geleverd met een ingebouwde draadloze LAN- en switchcontroller om zonder extra kosten Security Driven Networking voor Wi-Fi te bieden. Perfect voor implementaties van de campus tot de SD-Branch, de geïntegreerde oplossing is Fortinet Security Fabric ingeschakeld en biedt de brede zichtbaarheid, geautomatiseerde bescherming en geïntegreerde dreigingsinformatie die nodig is om de waardevolle activa en gegevens van organisaties over de hele wereld te beschermen.

De uitdagingen in verband met Wi-Fi op bedrijfsniveau blijven groeien. Met IoT, BYOD en een zeer mobiel personeelsbestand is het van cruciaal belang voor IT-organisaties om hun toegangspunten te beheren en tegelijkertijd om te gaan met veranderende beveiligingsbedreigingen, zowel op het hoofdkantoor als in externe vestigingen. Fortinet biedt een geïntegreerde veilige Wireless LAN Controller binnen FortiOS, een speciaal ontwikkeld besturingssysteem voor netwerkbeveiliging, dat de basis vormt van de FortiGate Next Generation Firewall. Een flexibele architectuur die kan worden gebruikt in SD-Branch-implementaties of binnen een enkele grote site.

FortiAP

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?