AppCreatorAppCreator 

Appcreator vereenvoudigd de transitie naar digitale samenwerking tussen bedrijfsprocessen

AppCreator is een low-code applicatie-ontwikkelingsplatform waarmee het IT-team snel krachtige applicaties op maat kan bouwen. IT-teams kunnen applicaties en workflows voor bedrijfsprocessen sneller ontwikkelen, implementeren en onderhouden. Verbeter vandaag nog de samenwerking tussen het IT-team en de business. 

Bouw krachtige apps op maat om bedrijfsprocessen beter te automatiseren

ManageEngine - Appcreator

AppCreator is een low-code applicatie ontwikkelingsplatform dat wordt aangeboden door ManageEngine, een divisie van Zoho Corporation. Met AppCreator kunnen gebruikers op maat gemaakte web- en mobiele applicaties maken zonder enige programmeerkennis of -expertise. Het platform biedt een intuïtieve drag-and-drop interface waarmee gebruikers applicaties kunnen ontwerpen en bouwen met behulp van vooraf gebouwde sjablonen, widgets en componenten.

AppCreator biedt een scala aan functies, zoals aanpasbare thema's, op rollen gebaseerde toegangscontrole, geautomatiseerde workflows, datavisualisatie en integratie met tools en services van derden. Het platform bevat ook een ingebouwde database en rapportagetools om gebruikers te helpen hun gegevens te monitoren en analyseren.

AppCreator is ontworpen voor bedrijven van alle groottes, waaronder kleine en middelgrote ondernemingen, startups en grote organisaties. Het is ideaal voor bedrijven die snel op maat gemaakte applicaties moeten ontwikkelen en implementeren om hun processen te stroomlijnen, de productiviteit en de klantervaring te verbeteren.

Waarom AppCreator?

+ Low-code ontwikkeling
+ Snelle ontwikkeling en implementatie
+ Flexibiliteit en schaalbaarheid
+ Krachtige rapportage en analyse
+ Bespaar op tijd en ontwikkelingskosten
Meer weten over AppCreator?
Versnel digitale transformatie met snelle applicatie-ontwikkeling
AppCreator vermindert ontwikkelingscomplexiteit en biedt visuele bouwers zodat gebruikers direct kunnen beginnen met het bouwen van applicaties. 

Het verkort bovendien levertijden van maanden naar weken - of zelfs uren.


Bespaar op tijd en kosten: kies voor AppCreator!

Verhoog de productiviteit via Workflow automatisering
Identificeer en automatiseer dagelijkse tijdrovende taken en verhoog de algehele operationele efficiëntie. If-then conditions, loops, field actions, integraties en andere ingebouwde functies helpen bij het automatiseren van processen tussen afdelingen. 

Bespaar op tijd en kosten: kies voor AppCreator!

Resources 
Dankzij de low-code-mogelijkheden van AppCreator zit je nooit meer met een tekort aan resources binnen je IT-team. De ontwikkeltijd wordt drastisch verkort en IT-teams kunnen sneller bedrijfskritische apps bouwen en kunnen zakelijke gebruikers andere niche-apps maken die specifiek zijn voor bepaalde rollen, teams of functies.

Zichtbaarheid
Het platform stelt IT-teams in staat om alle applicaties te volgen en het beheer te centraliseren. Geen zorgen te maken over de nadelige effecten van schaduw-IT, zoals beveiligings- en nalevingsproblemen. Zicht op alle (zakelijke) apps binnen één platform.
Betere samenwerking
Intuïtieve workflowtoepassingen voor bedrijfsprocessen worden eenvoudig in samenwerking met de business gecreëerd. Het platform stelt IT-teams in staat om fundamentele app-componenten, microservices, macrofuncties en systeemintegraties te bouwen.
Rapportage / Analyse
AppCreator biedt een ingebouwde database en rapportagetools waarmee gebruikers hun gegevens kunnen beheren en analyseren. Dit stelt bedrijven in staat om inzichten te verkrijgen en datagestuurde beslissingen te nemen.

Interesse in Appcreator?

Onze experts helpen je graag verder! Of het nu gaat om de implementatie van ManageEngine's Appcreator of specifieke instellingen.
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct een download link in je mailbox.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

AppCreator
Creator Standard Unlimited
Creator Standard
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW