Thales Safenet Trusted Access
Thales Safenet Trusted Access

Safenet Trusted Access (STA) combineert het gemak van single sign-on (SSO) met geavanceerde toegangsbeveiliging. Het unieke aan STA is dat het de identiteit van gebruikers valideert en inzet voor het toegangsbeleid. Dit betekent dat medewerkers nooit belangrijke wachtwoorden hoeven te weten. Hierdoor kunnen organisaties veilige, gemakkelijke toegang garanderen vanuit één eenvoudig te navigeren console.

Waarom Thales Safenet Trusted Access?

+ Snelle en eenvoudige toegang via Smart Single Sign-On
+ Gecentraliseerde toegangscontrole voor gebruikers
+ Vooraf gerealiseerde templates om koppelingen met applicaties te bouwen
+ Centrale plek waar je toegangsbeleid kunt inregelen
+ Medewerkers hoeven geen kennis te hebben van wachtwoorden
Meer over Thales Safenet Trusted Access
Thales (voorheen Gemalto) heeft de krachtige cloud-based oplossing SafeNet Trusted Access ontwikkeld. De meesten zijn vast al bekend met two-factor authentication (2FA): een authenticatie bestaand uit twee stappen. STA maakt inloggen eenvoudiger, veiliger én gaat nog een stap verder dan klassieke 2FA.

Het doel van two-factor authentication is alleen de juiste personen snel en secuur toegang te verschaffen tot uw netwerk. En iedereen die er niets te zoeken heeft te weren. Inloggen op afstand is met SafeNet Trusted Access net zo veilig als inloggen van binnen het netwerk. De twee authenticatie factoren bevestigen de identiteit van degene die vraagt om toegang.

U kunt kiezen uit twee installatiemogelijkheden om de SafeNet Trusted Access te implementeren:

Cloud edition
SafeNet Trusted Access is een volledig door Thales beheerde dienst, aangeboden en onderhouden door hen. Deze optie biedt de hoogst mogelijke veiligheid, alle communicatie loopt via beveiligde servers van SafeNet. Uw organisatie krijgt daar een eigen omgeving waarin via een web-based management interface de gebruikers, tokens, rapportages en templates beheerd kunnen worden.

On premise edition
Met dit pakket draait u de SafeNet Trusted Access software op uw eigen server. Qua functionaliteit biedt deze optie dezelfde mogelijkheden als de Cloud edition, u dient in dit geval echter zelf zorg te dragen voor het beheer en het maken van back-ups en uitvoeren van updates.

CBABenelux adviseert de Cloud edition.

Thales Safenet Trusted Access

Thales

Thales helpt haar klanten om een veiligere wereld te creëren door hen de tools te bieden die ze nodig hebben om kritieke taken uit te voeren, in de markten voor lucht- en ruimtevaart, ruimtevaart, defensie, beveiliging en transport. Zij combineren hun technologie met de ervaring van 1200 professionals.

Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux!

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?