Forcepoint Secure Web GatewayForcepoint Secure Web Gateway (Cloud) 

De Forcepoint Secure Web Gateway biedt bescherming tegen online beveiligingsbedreigingen door het beveiligingsbeleid van het bedrijf af te dwingen en kwaadaardig internetverkeer in realtime te filteren.

Daarnaast biedt Secure Web Gateway de mogelijkheid voor URL-filtering, besturingselementen voor webtoepassingen en het detecteren en filteren van schadelijke code. De functionaliteiten om gegevenslekken te voorkomen zijn ook essentieel voor iedere bedrijfsvoering. Met Secure Web Gateway is de IT beveiliging van uw organisatie nog beter!

Beschikbaar voor On-Premise, Cloud en Hybrid.

Waarom Forcepoint Secure Web Gateway (Cloud) 

+ Elk apparaat, elke cloud, elke app 
+ Veilige toegang voor elke gebruiker, waar dan ook 
+ Advanced Threat Protection powered by ACE
+ De veiligste cloudinfrastructuur in de branche
+ Ga in je eigen tempo naar de cloud

Meer over Forcepoint Secure Web Gateway (Cloud)

Real-time verkeersinspectie  

Een Secure Web Gateway inspecteert webverkeer in realtime, analyseert inhoud op bedrijfsbeleid en zorgt ervoor dat inhoud die ongepast is of die in strijd is met het bedrijfsbeleid, wordt geblokkeerd. Met Forcepoint Secure Web Gateway oplossingen kunnen beheerders gemeenschappelijk beveiligingsbeleid direct afdwingen en ook beleid configureren dat geschikt is voor hun bedrijfsmodel of nalevingsvereisten. 

Bescherming voor off-grid werknemers  

Naarmate het personeel meer verdeeld raakt, is er behoefte aan beveiligingsoplossingen om overal, altijd en elk apparaat bescherming te bieden. Een beveiligde web gateway stelt roaming gebruikers in staat om naadloos te verifiëren en hetzelfde beveiligingsbeleid te hebben dat van toepassing is op hun apparaten als wanneer ze op kantoor waren. Het resultaat is een beveiligde verbinding, ongeacht waar ze werken en totale gemoedsrust dat al het internetverkeer veilig is.

Tijd en toegang op basis van inhoud  

Of u nu de toegang tot internet op specifieke tijdstippen moet beperken of de toegang tot bepaalde web inhoud wilt beheren, uw beveiligde web gateway kan worden geconfigureerd om aan uw vereisten voor acceptabel gebruik en naleving te voldoen. Individuele gebruikers kunnen tijdquota of -schema's toegewezen krijgen die maximale productiviteit garanderen of alleen toegang krijgen tot websites die relevant zijn voor hun taak. 

Real-time verkeersinspectie  

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt het voorkomen van datalekken er voor dat uw bedrijfsgegevens niet worden gelekt of gestolen door een derde partij. Van het detecteren van gemeenschappelijke zakelijke termen zoals payment card industry (PCI) nummers en zinnen of persoonlijk identificeerbare informatie, een web security gateway in combinatie met datalek preventie software kan een zeer robuuste verdedigingslinie van zowel interne als externe bedreigingen zijn. 
Forcepoint Secure Web Gateway (Cloud)

Forcepoint | Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint: De specialisten in web, e-mail en databeveiligingssoftware! Hun software laat toe om toegang tot bepaalde sites te blokkeren, om spam te filteren en om interne gegevens te beveiligen (Data Loss Prevention). Naast de toegang beperken wordt ook de veiligheid verhoogd dankzij verschillende complexe technieken. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?