Fortinet Secure SD-WAN
Fortinet Secure SD-WAN

Naarmate het gebruik van bedrijfskritische, cloudgebaseerde applicaties en tools blijft toenemen, schakelen gedistribueerde organisaties met meerdere externe kantoren over van prestatiegerichte wide-area networks (WAN's) naar SD-WAN. SD-WAN is een door software gedefinieerde wide-area netwerkarchitectuur om digitale innovaties en transformatie mogelijk te maken. 

SD-WAN-oplossingen transformeren de mogelijkheden van een organisatie door gebruik te maken van zowel de zakelijke WAN als multi-cloudconnectiviteit om supersnelle applicatieprestaties te leveren op de WAN Edge van filialen. SD-WAN biedt een dynamische padkeuze tussen - MPLS, 4G / 5G of breedband - zodat organisaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot bedrijfskritische cloud-applicaties. 

Beschikbaar als hardware, virtual machine en Cloud.

Maar SD-WAN-oplossingen bieden geen ingebouwde beveiliging die essentieel is voor directe internettoegang. Secure SD-WAN stelt organisaties in staat NGFW in te schakelen met SD-WAN in een vereenvoudigd aanbod.

Waarom Fortinet Secure SD-WAN?

+ End-to-end zichtbaarheid met correlatie van gebeurtenissen en detectie van bedreigingen
+ Hoge beschikbaarheid op ondernemingsniveau 
+ Geavanceerde rapportages
+ Beveiligingsautomatisering
+ Turn-key integratie
+ Multi-tenancy en administratieve domeinen (ADOM's)
Wat is Fortinet Secure SD-WAN?
De FortiGate NGFW levert geïntegreerde SD-WAN-netwerk- en  beveiligings-mogelijkheden in één apparaat. Applicatie-identificatie, multi-path control en applicatiesturing zorgen ervoor dat organisaties toegang hebben tot alle kritische applicaties in de cloud. Fortinet's SD-WAN Orchestrator vereenvoudigt WAN-bewerkingen met zero-touch provisioning, intuïtieve workflow en granulaire applicatie-analyse over het netwerk. FortiGate Secure SD-WAN is minder duur en levert zowel netwerken als beveiliging in dezelfde oplossing voor maar liefst 50% betere TCO dan architecturen met afzonderlijke beveiligings- en netwerkapparaten.

FortiGate SD-WAN is beschikbaar in diverse vormfactoren met veel verschillende modellen om uit te kiezen om aan uw behoeften te voldoen, variërend van hardware, VM-apparaten tot zes verschillende cloudmarktplaatsen voor WAN Edge-transformatie. FortiManager, dat kan worden gebruikt om de FortiGate-apparaten te bewaken en te beheren, is ook beschikbaar in verschillende vormfactoren, waaronder hardware, virtueel en SaaS.

FortinetSD-WAN

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?