OS DeployerWat is OS Deployer?

Is een HDD imaging tool.

OS Deployer is een uitgebreide OS backup/restore/deployment oplossing die organisaties in staat stelt om een ​​image van het OS en applicaties te maken en snel en gemakkelijk kan worden ingezet om laptops en desktops te voorzien van een complete (schone) configuratie.

Hoe kan OS Deployer u helpen?

OS Deployer, met zijn manier van een HDD image vastleggen en implementatiemogelijkheden, helpt u om de gehele organisatie op enkele Operating Systeem configuratie te standaardiseren, waardoor de ondersteuning, training en beheerkosten verlaagt kan worden en helpt in het handhaven ervan. OS Deployer maakt een exacte schijfkopie van het gegeven systeem inclusief standaard configuratie en het besturingssysteem, configuratiebestanden en alle applicaties die tegelijkertijd kunnen worden ingezet op meerdere systemen, waardoor het ideaal is voor snelle bare-metal provisioning.

Welke functies biedt het?

Een algemene disk image vastleggen.
Deployment Sjablonen voor verschillende rollen / afdelingen die eenvoudige implementatie mogelijk maakt.
Flexibele inzet OS opties, zoals Manual Deployment, geplande implementatie, Event Driven Deployment, en ga zo maar door.
Post-Deployment Customization van het besturingssysteem en toepassingen, zoals computernaam, participatie domeinnaam, enz.
Automatisch bepaling van andere hardware met behulp van een enkel image.

Licensing Policy.

OSdeployer, alleen beschikbaar als eenmalige licentie, (perpetual, SIF Single Installation Fee) met een jaarlijkse Maintenance and Support, 1ste jaar is vereist.

2 types of licenties: 

Per machine, (mac address) net zo vaak de image restoren als men wenst,
- Per uitrol (deployment) naar verschillende machines.

  • Machine Licenses, cq Copies, per machine, 1 image vaak te restoren naar dezelfde machine. Gebonden aan het MAC address van de computer kan men ongelimiteerd aantal restores van de image uitvoeren
    Maw. 100 copies betekent, U heeft 100 specifieke (mac address !!) workstations of servers en men kan net zo vaak een restore doen van die ene image naar dezelfde machine.
  • Deployment Licenses, uitrollen van images, zijn niet gebonden aan wat voor computer of MAC Adres dan ook. Met een Deployment License voert men één  successful deployment uit naar welke workstation/server dan ook. Maw. 100 deployments naar welke machine dan ook, maar in totaal 100x of 5x 20 workstations or servers.  Welke platforms / verkopers / technologieën worden ondersteund?

Platform: Windows, vanaf W8 workstations  of W2008 servers tot recent.

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

OS Deployer Professional
OS Deployer Enterprise
OS Deployer Additional Users
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW