OpManager MSPOPManager MSP

OPManager MSP is een complete totaaloplossing voor netwerk monitoring met performance management functionaliteiten en geavanceerde fout meldingen, speciaal voor Managed Service Providers. Geschikt voor kritische IT-componenten, zoals routers, WAN-verbindingen, switches, firewalls, VoIP telefoonlijnen, fysieke server, virtuele servers, domain controllers & andere IT apparatuur.

Deze netwerk monitoring software heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor u OpManager MSP makkelijk in produktie kunt nemen en die er tevens voor zorgt dat het monitoringsbeleid van uw organisatie snel kan worden toegepast op al uw IT apparatuur.

Waarom OPManager MSP?

+ Realtime netwerkbewaking
+ Fysieke en virtuele serverbewaking
+ Betaalbaar en eenvoudig te configureren
+ Aanpasbare dashboard voor ultiem overzicht
+ NL & EN Support

Netwerkbewaking met OPManager MSP

Realtime serverbewaking

Fysieke en virtuele serverbewaking

Meerdere niveaus in drempels

Aanpasbare dashboards

Bewaking van WLAN links

Betaalbaar en eenvoudig te configureren

OPManager MSP: ongecomliceerde bewaking van netwerkprestatie

We zien dat in de meeste IT-afdelingen meerdere tools en oplossingen gebruikt worden voor de bewaking en het beheer van netwerk en netwerkprocessen. Dat maakt het onnodig gecompliceerd op fouten op te lossen. U moet dan meerdere tools, grafieken en logs raadplegen om te achterhalen waar de fout vandaan komt. Met OPManager MSP van ManageEngine is dat verleden tijd. Deze volledig geïntegreerde software oplossing voor netwerkbeheer en prestatie biedt u overzicht en gedetailleerd inzicht in probleem gebieden. Het is hierdoor eenvoudig in te zoomen op issues en problemen snel te verhelpen.

Meer over OPManager MSP

Controle Netwerkprestaties
Controleer de serverprestaties en beschikbaarheid, analyseer dataverkeer en beheer de configuraties van routers, switches, firewalls, WAN-accelators en draadloze toegangspunten.

Gedetailleerde informatie van uw Cisco-netwerken; afstemmen Cisco's NetFlow, NBAR, CBQoS voor dataverkeer analyse, Cisco IP SLA voor het monitoren van WAN en VoIP, CDP voor het in kaart brengen van L2  ⁄ L3 van het netwerk, naast de reguliere op SNMP gebaseerd prestatiecontrole, Syslog en verwerken SNMP Trap.

Controle Van Serverprestaties
Ondersteunt het monitoren van Windows, Linux, Solaris, HP UX, IBM AIX servers (afstemmen SNMP, WMI en CLI voor controle).

De servervirtualisatie; Ondersteunt VMware en Hyper-V:
Controleert meer dan 100 verschillende soorten prestatie-indicatoren door afstemmen van API en WMI van VMware.
Monitioring van essentiële Microsoft-services of programma's, zoals Exchange-controle, Active Directory-controle, MS SQL-controle en meer.

CPU, geheugen en schijfgebruik, services, Windows services, processen, aangepaste scripts, URL's (HTTP⁄ HTTPs), bestanden/ mappen zonder bijkomende kosten.

Andere apparatuur aangesloten op de infrastructuur zoals Load Balancers, temperatuursensoren, IP-camera's, printers, etc. Ondersteunt aangepaste SNMP en WMI-monitors.

Interesse in OPManager MSP?

Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct een download link in je mailbox.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

OpManager MSP Addons
OpManager MSP
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW