Thales Authenticatie Tokens
Thales Tokens

Thales Tokens biedt Flexible vormen van authenticatie middelen:
  • Certificate-Based USB Authentication Tokens (hardware)
  • Certificate-Based Smart Cards
  • One-Time Passwords
  • Pattern-Based Authentication
  • Mobile Phone & Software Authentication (software)

Waarom Thales Tokens?

+ Automatische token uitrol, terugname, én rapportage
+ Self-service en self-enrollment mechanisme
+ Kosten van tokens en licenties zijn zeer voordelig
+ Gedurende looptijd contract heeft u recht op RMA van tokens (zonder extra kosten)

Meer over Thales Tokens

Certificate-Based USB Authentication Tokens (hardware tokens) zijn certificaat gebaseerde USB-authenticators die een veilige toegang op afstand mogelijk maken, evenals andere geavanceerde toepassingen, waaronder digitale ondertekening, wachtwoordbeheer, netwerkaanmelding en gecombineerde fysieke/logische toegang in één USB-token.

Certificate-Based Smart Cards - op certificaten gebaseerde smartcards - bieden een sterke multi-factor authenticatie in een traditionele creditcardvormfactor en stellen organisaties in staat om aan hun PKI-beveiligings- en toegangscontrolebehoeften te voldoen.

One-Time Password. Genereer dynamische eenmalige wachtwoorden (OTP's) voor het correct authentiseren van gebruikers naar kritieke toepassingen en gegevens, of het nu gaat om een verificatietoken, mobiele apparaat of grid-based authenticatie.

Pattern-Based Authentication of Grid Tokens: Verifieer de eindgebruiker via een matrix van cellen die willekeurige tekens bevatten, waaruit hij of zij een 'persoonlijk identificatiepatroon' (PIP) selecteert.

Mobiele telefoon - en softwaregebaseerde verificatietokens stellen organisaties in staat om aanzienlijk te besparen op hardware- en implementatiekosten, terwijl gebruikers profiteren door geen extra hardware token mee te hoeven nemen.

CBABenelux adviseert MobilePASS

MobilePass + combineert de beveiliging van two-factor authenticatie met het gemak van eenmalige wachtwoorden gegenereerd op een persoonlijk mobiel apparaat of computer.

MobilePASS+

Een OTP-app die single-tap-out-of-band pushauthenticatie op mobiele apparaten biedt.
Thales Safenet Trusted Access

Thales

Thales helpt haar klanten om een veiligere wereld te creëren door hen de tools te bieden die ze nodig hebben om kritieke taken uit te voeren, in de markten voor lucht- en ruimtevaart, ruimtevaart, defensie, beveiliging en transport. Zij combineren hun technologie met de ervaring van 1200 professionals.

Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux!

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?