Managed Services Provider Oplossingen 

Alle CBABenelux MSP producten op een rijtje
Krachtig, snel, en gemakkelijk

Oplossingen voor MSP's die IT-beheerservices aan hun klanten aanbieden

Zoals u wellicht wel weet, zijn er veel organisaties die ergens anders talent inhuren en regelmatig een beroep doen op een MSP dienstverlener. Voor al deze organisaties wilt u natuurlijk niet alleen een leverancier zijn, maar ook een bondgenoot van de organisaties en hun teams en leveranciers. Om zo een bondgenoot te kunnen worden moet u als managed services provider ook de wensen en behoeften van de klanten goed verstaan. CBABenelux is de bondgenoot van de Managed services providers, wij helpen u met uw wensen en uw behoeften zodat u weer in de wensen en behoeften van uw klanten kan voorzien. Wij hebben al jaren lang ervaring met het helpen en begeleiden van Manage Service Providers en helpen daarom ook graag met het kiezen voor de juiste manage service provider pakketten! 

Een belangrijk kenmerk van onze MSP applicaties is de segmentatie per klant, Alles van 1 centraal console, terwijl een support medewerker aan één of meerdere externe klanten kan werken. CBABenelux biedt een breed scala aan MSP oplossingen. Beheer, controleer en rapporteer efficiënter met het grootste gebruiksgemak!  

Waarom MSP Producten van CBABenelux?

+ Vanuit 1 centraal console, voor meerdere klanten 
+ Segmentatie per klant
+ Techneut werkt aan 1 of meerdere externe klanten
+ Beheer van geprivilegieerde wachtwoorden van hun klanten
+ Urenverantwoording van contracten, SLA's met pro forma facturen
+ Desktop/server beheer. HD imaging, OS Installaties, configuratie, software distributie

Al onze MSP Producten

CBABenelux biedt diverse Manage Service Applicaties van ManageEngine die het managen van de Iinfrastructuur (servers, services, routers, firewall's, applicaties, databases, doeltreffend en eenvoudig maken. Vanaf een ICT helpdesk, incidents t/m IT projecten, Assets/CMDB beheer, Password beheer, tot en met Software en Patches distributie, configuratie beheer en HD images beheer.  MSP organisaties kunnen de producten los of met elkaar geïntegreerd installeren in hun datacenter, public cloud of onze cloud als SaaS. 

Zo zijn er tal van MSP softwaretools die het Systeembeheer aan externe klanten veilig en makkelijk maken. Hieronder volgt een overzicht.  
Meer informatie over onze MSP Tools?
Contact

Professioneel advies?

Weet je niet precies welke tool het beste past bij jouw wensen en organisatie? Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen