FortiManager
FortiManager

FortiManager minimaliseert de beheerlast van het uitrollen, configureren, monitoren en onderhouden van de volledige reeks aan netwerkprotectieservices van Fortinet.

De snelle toestroom van technologieën voor digitale transformatie (DX) heeft netwerken en netwerkbeveiliging veel complexer en kwetsbaarder gemaakt. Hoewel kwaadwillende cyberaanvallen een ernstig probleem blijven, toont een recente Ponemon-studie aan dat meer dan de helft van alle inbreuken vorig jaar afkomstig was van goedaardige bronnen die voorkomen hadden kunnen worden. Een beveiligingsstrategie die prioriteit geeft aan automatiseringsgestuurde netwerkactiviteiten, kan hierbij helpen. Als onderdeel van de Fortinet Security Fabric ondersteunt FortiManager gebruiksscenario's van netwerkactiviteiten voor gecentraliseerd beheer, naleving van best practices en workflowautomatisering om betere bescherming tegen inbreuken te bieden.

Beschikbaar als hardware, virtual machine, SaaS en Cloud

Waarom FortiManager?

+ Gecentraliseerd beheer
+ Hoge beschikbaarheid op ondernemingsniveau
+ Veilige SD-WAN-voorziening en bewaking
+ Beveiligingsautomatisering
+ Enterprise-ready integraties
+ Multi-tenancy en administratieve domeinen (ADOM's)
Meer over FortiManager
•    Biedt een uitgebreide set tools voor het centraal beheren van meer dan 100.000 apparaten zoals firewalls, switches en toegangspunten vanaf één console.
•    Maakt automatisch een back-up van de FortiManager-database tot maximaal vijf knooppunten in een cluster die geografisch kunnen worden verspreid voor noodherstel
•    Biedt en bewaakt Secure SD-WAN vanaf één console in alle vestigingen of campussen
•    Vermindert de complexiteit en kostenbesparende automatisering mogelijk gemaakt via REST API, scripts, connectoren en automatiseringsstiches.
•    Biedt turnkey-integratie zonder extra kosten voor vertrouwde partnerproducten zoals Splunk, IBM QRadar, ServiceNow, Tufin en AlgoSec.
•    Scheid klantgegevens en beheer domeinen die ADOM's gebruiken om compliant en operationeel effectief te zijn.
FortiManager

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?