Forcepoint Insider ThreatForcepoint Insider Threat 

Forcepoint Insider Threat controleert kritieke systemen en analyseert gerelateerde gebruikersacties op risicovol gedrag dat wijst op mogelijke fraude of cybersabotage, door middel van data collectie en forensisch onderzoek voor ongeëvenaarde zichtbaarheid van bedreigingen. Hiermee krijgt u een compleet overzicht van privileged users die communiceren met intellectuele eigendom en gevoelige systemen, en een archief van hun acties door middel van metadata, toetsaanslagen, forensisch onderzoek en video.

Waarom Forcepoint Insider Threat 

+ Krijg inzicht in potentiële insider bedreigingen  
+ Intentie van gebruikersacties bewijzen
+ Identificeer insider bedreigingen voor kritieke systemen

Meer over Insider Treat van Forcepoint

Anticipeer direct op diefstal van gegevens

Identificeer snel gedragsindicatoren voor gegevensdiefstal (bijv. Frequente bezoeken aan vacaturesites, het bijwerken van cv's of het opslaan van gegevens) om exfiltratie te voorkomen wanneer werknemers zich van de organisatie scheiden.

Onderzoek en herstel van gebruikers met een rijke geschiedenis van gebruikersacties die de context geven die nodig is om kwade bedoelingen te bewijzen of te weerleggen. 

Bescherm werknemers tegen intimidatie op de werkplek 

Monitor verbale aanvallen op werknemers via communicatiekanalen zoals sociale media, e-mail en instant messaging om escalatie van incidenten te voorkomen

Zorg voor een overzicht van (tijdelijke) werknemers 

Met Forcepoint Insider Threat kunt u er ook voor zorgen dat tijdelijke werknemers de juiste middelen gebruiken om hun werk gedaan te krijgen en de voorwaarden van hun overeenkomst niet schenden. 

Controleer kritische systemen en analyseer de gerelateerde gebruikers

Forcepoint Insider Threat

Forcepoint | Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint: De specialisten in web, e-mail en databeveiligingssoftware! Hun software laat toe om toegang tot bepaalde sites te blokkeren, om spam te filteren en om interne gegevens te beveiligen (Data Loss Prevention). Naast de toegang beperken wordt ook de veiligheid verhoogd dankzij verschillende complexe technieken. 

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?