Kaspersky Fraud PreventionKaspersky Fraud Prevention

Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints beschermt vertrouwelijke gegevens die u invoert op beschermde websites, zoals nummers van bankpassen of wachtwoorden voor de toegang tot services voor online bankieren, en voorkomt diefstal van geld tijdens online transacties.

Verbeter de gebruikerservaring, verlaag de kosten van aanvullende verificatie en behoud een hoog beveiligingsniveau, door middel van Realtime detectie van geavanceerde en branchespecifieke fraudegevallen.

Waarom Karsperky Fraud Prevention                      

 
+ Optimale gebruikerservaring voor legitieme klanten 
+ Proactieve realtime detectie van een accountovernames
+ Kanaalonafhankelijke detectie van witwaspraktijken en bijbehorende activiteiten
 + Het inzicht in wat er gebeurt, hoe fraudeurs zich gedragen, hoe ze opereren en hoe ze moeten worden tegengehouden
Meer over Kaspersky Fraud Prevention
Kaspersky Fraud Prevention verenigt geavanceerde technologieën op basis van machine learning voor proactieve, realtime fraudedetectie. Ontdek hoe onze technologieën werken en hoe beveiligings- en bewakingsoplossingen erdoor worden verbeterd. Zo heeft u meer tijd om u te richten op uw klanten en uw bedrijf.
Kaspersky Fraud Prevention

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar heeft Kaspersky erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests, maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld. Zij beschermen al meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 250 duizend bedrijven. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?