Endpoint Central - CloudEndpoint Central Cloud

Software voor het beheer van desktops en mobiele apparaten managed vanuit de cloud

Endpoint Central cloud is een unified oplossing voor het beheren van eindpoints (UEM) waarmee u servers, laptops, desktops, smartphones en tablets kunt beheren vanuit een centrale locatie en in de cloud. Bespaar op servers, serveronderhoud en systeemkennis. Kies voor de flexibiliteit en betrouwbaarheid van de cloud.

Toch liever on premise? Bekijk dan: Endpoint Central

Dankzij deze software, ontwikkeld door ManageEngine, is het nog makkelijker de software op desktops en mobiele apparaten in uw netwerk te beheren.

Endpoint Central Cloud: Het beheer van desktops en mobiele apparaten zoals telefoons en tablets was nog nooit zo makkelijk!

Waarom Endpoint Central Cloud?

+ Unified Endpoint Management (UEM)
+ Zeer efficiënt in zowel kosten als tijd
+ Automatiseer tijdrovende werkzaamheden (patches, updates, installaties en meer)
+ 10 jaar ervaring en expertise
+ NL & EN Support

Probeer Endpoint Central Cloud nu gratis!

Ondersteunde Operating Systems

Windows

Linux

Android

IOS

MacOS 

tvOS

Chrome

IpadOS

Wat is Endpoint Central Cloud?

Endpoint Central Cloud werkt snel, gemakkelijk en is een krachtige tool voor UEM
Automatiseer veelvoorkomende beheerroutines voor eindpoints zoals het installeren van patches, implementeren van software, imaging en implementatie van besturingssystemen, beheer van assets, softwarelicenties, bewaken van software-gebruiksstatistieken, beheer van USB-gebruik, overnemen van remote desktops, enzovoort. Endpoint Central Cloud ondersteunt het beheer van Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. Beheer uw mobiele apparaten om gebruik te maken van profielen en beleid, configureer apparaten voor wifi, VPN, e-mailaccounts etc., stel beperkingen in voor onder meer camera- en browsergebruik, en beveilig uw apparatuur door het instellen van wachtwoorden, remote vergrendelen/wissen, enzovoort. Beheer al uw iOS-, Android- en Windows-smartphones en tablets.

Automatiseer uw Desktop Management Routine

Endpoint Central Cloud automatiseert reguliere desktop management-activiteiten, zoals het installeren van software, patches en service packs voor client-computers, de standaardisering van de desktops door het toepassen van uniforme configuraties zoals achtergronden, snelkoppelingen, printer, enz., stelt de client-computers door de beperking van USB, het toepassen van security policies, enz., en maakt de controle van de netwerksystemen met complete hardware / software-inventarissen, licentie compliance gegevens, het opsporen van verboden gebruik van software in het netwerk van systemen, etc. in eenvoudige termen, het helpt beheerders om te automatiseren, standaardiseren, beveiligen en controleren hun Windows-netwerk.

De kenmerken van Endpoint Central Cloud

Endpoint Central is een complete Windows-server en desktop management software die software-implementatie, Patch Management, Asset Management, Remote Desktop Sharing, Service Pack Deployment, configuraties, Active Directory verslagen,

Endpoint Central Cloud voor:

Patch Management

Beveilig uw netwerk eenvoudig door geautomatiseerde patch deployments voor WIndows, Mac, Linux en third party applicaties.

Software Deployment

Deploy software direct naar alle endpoints in het netwerk in slechts een aantal clicks dankzij het gebruik van 4.500+ vooraf ingestelde applicatie templates.

Mobile Device Management

Configureer, manage en beveilig alle mobile apparaten in uw netwerk vanuit 1 centrale omgeving via mobile device management.

Endpoint Security

Versterk de endpoint beveiliging door het regelmatig zoeken naar en verhelpen van kwetsbaarheden, monitoren van browsers en controleren van devices in uw enterprise netwerk

OS Imaging & Deployment

Geautomatiseerde Image en Deploy van OS op Windows computers, samen met de installatie van noodzakelijke drivers en applicaties via OS Deployment.

IT Asset Management

Manage software en hardware assets in uw  netwerk en achterhaal licenties en garantie details met uitzonderlijk gemak.

Remote Control

Troubleshoot remote desktops met multi-user collaboration, file transfer, video recording en meer!

Modern Management

Unify endpoint management met een vergelijkbare aanpak als het managen van zowel mobiele telefoons als Windows 10 devices.

Configuraties

25+ vooraf ingestelde configuraties voor power management, USB device management security beleid en meer.

Interesse in Endpoint Central Cloud?

Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?