Sharepoint Manager Plus 

SharePoint Management en Auditing Oplossing

 

 • Beheer. Audit. Beveilig "on premise"  & Office 365 Sharepoint Servers.
 • Wees verzekerd van een naadloze samenwerking
  • Compleet inzicht Infrastructuur
  • Component Level Change Auditing
  • Permission Change & Security Auditing
  • Rapporten voor inhoud en opslag beheer
  • Office 365 Server Management
  • Archiveer Audit Log Data

 

Het SharePoint platform geeft u makkelijke hosting en samenwerking van bedrijfsdata zowel online als in huis (on premise). De flexibiliteit en het gebruikersgemak maakt dat menig bedrijf inspringt in het fenomeen Sharepoint om de bedrijfsdata te hosten op deze manier. Echter het hoge niveau van collaberatie en de dynamische content zijn een uitdaging voor SharePoint beheerders als zij willen managen en auditeren. Wat men daarvoor nodig heeft is een tool die kan monitoren, analyseren en auditeren van meerdere SharePoint's en dat via een centrale interface.

ManageEngine SharePoint Manager Plus is een tool die precies dat doet, en meer! Het helpt u beheren, auditeren en rapporteren van uw on site zijnde SharePoint servers of die van Office 365 in de cloud. Het staat u toe om alle activiteiten op de SharePoint infrastructuur te monitoren, daardoor bent u geïnformeerd en kan u daarmee uw besluit vormen aangaande het beheer van SharePoint.


Wat kan SharePoint Manager Plus voor u doen?

Infrastructuur

Krijg een gedetaileerd overzicht via een "architecture view" van uw in huis en Office 365 componenten met de "Explorer" optie. Zie de eigenschappen en attributen die geassocieerd zijn met die diverse componenten.

SharePoint Server Beheer

Verkrijg een goed inizicht in de SharePoint inventories met SharePoint beheer rapporten zoals de statistieken voor "farms", de inhoud van databases, web applicaties en de verzameling van sites.

Office 365 Beheer

Verzeker uwzelf van een naadloze samenwerking door het effectief beheren van uw online SharePoint server met SharePoint Manager Plus' "out-of-the-box" office 365 rapporten. Krijg inzicht in de informatie over sites, lists, document libraries, groups, users, permissions van uw Office 365 server.

SharePoint Beveiliging en Audits

SharePoint Manager Plus verzekerd u van de veilighied van uw "on-premise" servers door te auditeren op veranderingen op de verschillende componenten, kritieke veranderingen aan documenten, list en list items en security nivuea changes zoals permissie en changes aan groepen.

SharePoint Opslag Beheer

Beheer effectief uw SharePoint opslag ruimte met "out-of-the-box" rapporten van inhoudelijke databases, site opslag statustus, lists en document libraries opslag gebruik en meer.

Audit Log Archiveren

Met SharePoint Manager Plus, kan u de audit log data archiveren van de "on premise" server. Deze oplossing geeft u de optie deze archiveren en op te slaan voor een zelf gezette periode en daarbij kan u deze terugzetten om de data te analiseren voor forensisch onderzoek.

 

Waarom SharePoint Manager Plus?

Agentloze oplossing

SharePoint Manager Plus is een agentloze oplossing die u niet hoeft te distribueren naar de servers zelf om te kunnen analiseren en auditeren van uw SharePoint server data.

Ondersteunt zowel On-Premise en Office 365 Omgeving.

Deze oplossing ondersteunt zowel on-premise en online SharePoint servers. SharePoint Manager Plus ondersteunt SharePoint 2010, 2013 and Office 365.

Easy SharePoint Auditing

SharePoint Manager Plus geeft u gedetaileerde out-of-the-box rapporten op veiligheids niveau en component niveau veranderingen welke uw helpen de server zijn veiligheid te garanderen en maakt het auditeren ervan makkelijker dan ooit.

Interesse? Neem contact op

Ondersteunde SharePoint Platforms

spmp-support-servers

 

 

 

 

 

Vergelijk edities

Feature Sharepoint Manager Plus Standard Sharepoint Manager Plus Professional

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct een download link in je mailbox.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
 • Selecteer een editie

 • Selecteer het soort licentie

 • Selecteer één of meerdere licenties

 • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

Sharepoint Manager Plus Standard
Sharepoint Manager Plus Professional
SharePoint manager Plus Add-ons
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW