DarktraceIs jouw business 24x7 goed beveiligd?

Cyberaanvallen, zijn onverwacht, onvoorspelbaar, steeds complexer en vaak op de meest ongelegen momenten. Voorkomen is beter dan genezen. Met preventieve 24x7 autonoom werkende AI cybersecurity is jouw organisatie altijd veilig. Effectief door snel respons en kostenverlagend van de IT afdeling. 

Kies daarom voor Darktrace. Verbluffend effectieve cybersecurity, gebaseerd op AI, met autonome respons en SOC-functionaliteit. Interesse? Lees hieronder meer!
Darktrace AI onderbreekt cyberaanvallen in slechts enkele seconden.
Zo ben je sneller en beter beschermt tegen ransomware, phishing via e-mail en bedreigingen voor cloudomgevingen voor je kritieke IT infrastructuur. Sluit je aan bij meer dan 7.500 organisaties wereldwijd die vertrouwen op Darktrace. Het digitale immuunsysteem om cyberaanvallen te voorkomen, zonder dat dit invloed heeft op de reguliere bedrijfsactiviteiten.

Darktrace: het slimme enterprise immuunsysteem

Wereldleider in autonome cyber AI

Cybercriminelen worden steeds slimmer en interne bedreigingen nemen steeds sneller toe. Bescherm jouw waardevolle bedrijfsinformatie en systemen met het zelflerende enterprise immuunsysteem: Darktrace. De AI van Darktrace is inmiddels volwassen en jaren in gebruik door vooraanstaande organisaties.

Stop en voorkom dreigingen want je weet nooit wanneer de volgende aanval plaatsvindt. 

Darktrace, slimste en snelste zelflerende cyber Enterprise Immune System leert normale patronen kennen in het gebruik van jouw systemen om zo onvoorspelbare cyberbedreigingen te kunnen detecteren. Dit terwijl je volledig inzicht en overzicht krijgt in de gehele dynamische werkomgeving - van cloud- en tools om samen te werken tot endpoints en gehele bedrijfsnetwerk.

Autonome respons technologie dankzij Antigena

De module Darktrace Antigena (autonome respons technologie) onderneemt razendsnel actie om jouw systemen (intern & extern) te beschermen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Waarom Darktrace AI?

+ Detecteert het onvoorspelbare 24/7
+ Leert en ontwikkelt on the job
+ Biedt allesomvattende bescherming tegen cyberaanvallen
+ Bespaart enorm veel tijd en daarmee kosten
+ Wordt vertrouwd door  7.500+ organisaties

Beveilig jouw business met deze cybersecurity keten

De Darktrace Cyber AI Loop is gebouwd op continue feedback en een diep, onderling verbonden begrip van de onderneming en hoe deze functioneert. Hierdoor is Darktrace in staat te voorkomen, detecteren (dit geldt ook voor unknowns), reageren en te helen.

AI Cyber security die zich aanpast op het onbekende

Interne bedreigingen en account takeovers

Darktrace AI analyseert en begrijpt normaal gebruiksgedrag om te beschermen tegen identity-based aanvallen.

Aanvallen op Cloud, SaaS en IoT

Het AI beveiligingssysteem detecteerd kwaadwillende activiteiten in AWS, Azure, Mircosoft 365 en meer.

Novel malware and ransomware

Dankzij de zelflerende benadering identificeert Darktrace AI subtiele variaties die afwijken van de standaard.

AI Cyber security die zich aanpast op het onbekende

Het Enterprise Immune System leert en analyseert het gedrag van medewerkers overal waar het zich voordoet, van de cloud en in koffiezaakjes tot bijkantoren en het hoofdkantoor van de organisatie.

Cloud-only en hybride implementaties bieden robuuste AI-bescherming die het normale gebruik van de niet kwaadwillende mens achter cloudaccounts, workloads en containers begrijpt. Op basis daarvan is het eenvoudig afwijkende activiteiten van cybercriminelen te detecteren.

Open architectuur en integraties

Darktrace is ontworpen met een open en uitbreidbare architectuur die naadloos aansluit op gevestigde workflows en bestaande applicaties, systemen en configuraties. Integratie via één klik en aangepaste sjablonen bieden eindgebruikers eenvoudige mechanismen om snel telemetrie op te nemen en Darktrace informatie te delen met de rest van de stack.

Het beschermen en integreren van systemen was nog nooit zo eenvoudig!

Interesse in Darktrace?

Neem contact op met onze Darktracespecialisten en we helpen je graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?