Event Log Analyzer 

Wat is EventLog Analyzer?


EventLog Analyzer is een web-based, real-time, SIEM tool met log management , Analyzing , Alarm management van welke log dan ook. Eventlog Analyzer software verzamelt, analyseert, rapporteert, archiveert, allerlei verschillende logs. O.a eventlogs, syslogs van gedistribueerde Windows, Unix, linux hosts, routers, switches en andere apparaten en (custom) applicatie logs. Zoals IIS server,  FTP server, MS SQL, Oracle database server's, DHCP Windows en/of Linux DHCP-servers.
Eventlog Analyzer genereert Alerts, grafieken en rapporten die helpen bij het analyseren van problemen met een minimale impact op de performance van het netwerk.
Zie ADAudit voor AD gerelateerde Auditing, of Netflow Analyzer t/m Deap Packet Inspection voor bandbreedte Analyses.

Welke Eventlog Analyzer editie is geschikt voor u?

EventLog Analyzer is beschikbaar in twee edities voorziet het van de behoeften van kleine, middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. 

Welke problemen lost het op?

EventLog Analyzer helpt toe te zien op de interne bedreigingen van de IT-middelen en ondersteund het veiligheidsbeleid in uw organisatie. De Eventlog Analyzer software genereert rapporten om te voldoen aan diverse voorschriften, zoals Payment Card Industry Data Security Standards, Federal Information Security Management Act, Health Insurance Portability en Accountability Act, Sarbanes-Oxley Act, en Gramm-Leach-Bliley Act en archieven logs voor de doel van het netwerk / compliance audits en forensische analyse. De Eventlog analyzer software vermindert ook systeemuitval, en verhoogt de prestaties van het netwerk in de onderneming. Het helpt systeembeheerders om problemen op te lossen op hosts, selecteert applicaties en het netwerk. De logs event manager software helpt organisaties te voldoen aan host-based Security Information Event Management doelstellingen.

Welke Platforms en Applicaties ondersteund Eventlog Analyzer?

EventLog Analyzer verzameld, controleert en rapporteerd over de event logs van o.a. de volgende besturingssystemen, apparaten en applicaties: Windows 200X Servers, Linux - RedHat, Debian, UNIX - Solaris, HP-UX, IBM AS / 400, switches en routers - Cisco en anderen, snare voor Windows, MS IIS - Web-server, MS IIS - FTP-server, Apache webserver, Print server, MS SQLserver, Oracle database,DHCP - Windows en DHCP Linux,  Etc, AS400 over WAN/LAN en firewall's heen.
Zie tabblad " vergelijk edities " hierboven.

Interesse in dit product of services? Gebruik dit contactformulier

 

 

Vergelijk edities

Feature EventLog Analyzer Distributed EventLog Analyzer Premium
Centralized collection and archival
Universal Log Parsing and indexing
File Integrity Monitoring
Real-time event correlation and alerts
Compliance reporting
Log forensics
Scalable architecture
Multi-geographical location monitoring with distributed central-collector
Site specific reports
Rebranding and client specific views

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
+
@
Editie en besturingssysteem
Heeft u specifieke vragen?

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
+
@
Heeft u specifieke vragen?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

EventLog Analyzer Distributed
EventLog Analyzer Premium
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW