Forcepoint Email SecurityForcepoint Email Security (Cloud) 

De meest geavanceerde email beveiliging tegen blended & targeted attacks met 99% spam detectie van inkomende en uitgaande berichten.

Forcepoint Email Security gebruikt de Advanced Classification Engine (ACE) om bedreigingen te identificeren, variërend van vervelende spam tot geavanceerde malware, phishing en BEC-aanvallen (Business Email Compromise).

Beschikbaar voor On-Premise, Cloud en Hybrid. 

Waarom Forcepoint Email Security (Cloud) 

+ Stop ransomware en andere bedreigingen
+ Gegevensdiefstal blokkeren met content bewuste DLP
+ Identificeren van gebruikersgedrag met een hoog risico 

Meer over Email Security (cloud) van Forcepoint

Forcepoint Email Security Cloud is een service die al uw inkomende en uitgaande internetmail filtert en  biedt geavanceerde mogelijkheden voor het detecteren van diefstal van gegevens verborgen in afbeeldingen of aangepaste versleutelde bestanden, zelfs wanneer geleidelijk verzonden in kleine hoeveelheden om detectie te vermijden.

De uitgebreide mogelijkheden voor het verzamelen van gegevens kunnen snel een rapport over Indicators of Compromise genereren om geïnfecteerde systemen en verdacht gebruikersgedrag te identificeren. 
Forcepoint Email Security (Cloud)

Forcepoint | Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint: De specialisten in web, e-mail en databeveiligingssoftware! Hun software laat toe om toegang tot bepaalde sites te blokkeren, om spam te filteren en om interne gegevens te beveiligen (Data Loss Prevention). Naast de toegang beperken wordt ook de veiligheid verhoogd dankzij verschillende complexe technieken. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?