Forcepoint Next Generation FirewallForcepoint Next Generation Firewall

Forcepoint's Next Gen Firewall met hoge beschikbaarheid maakt netwerk- en beveiligingstransformatie via geïntegreerde SD-WAN en hoogwaardige IPS-technologie mogelijk om inbreuken en diefstal te stoppen. Volledig modulair en beschikbaar in formaten voor elke organisatie, en uit te breiden met modules voor oneindige schaalbaarheid.

Waarom Forcepoint Next Generation Firewall?

+ MPLS vervangen en direct naar de cloud gaan 
+ Stop bedreigingen die uw IPS omzeilen
+ Naadloze integratie met SD-WAN en CASB
+ Reageer op incidenten in minuten, niet uren
+ Update virtuele en fysieke apparaten met 1 click
Meer over Forcepoint Next Generation Firewall
Inspecteer aanvallen en gestolen gegevens verborgen in versleuteld SSL/TLS-verkeer, en bescherm toch de privacy van gebruikers. Implementeer toepassingen veilig in Amazon Web Services, Azure en VMware. Segmenteer verschillende servicelagen en beheer virtuele NGFWs en IPS's op dezelfde manier als fysieke apparaten. Beperk de toegang van gebruikers tot hele categorieën websites die ongepaste of onveilige inhoud bevatten. Bescherm uw meest gevoelige, bedrijfskritische netwerken en toepassingen met de gerenommeerde Sidewinder-proxytechnologie van Forcepoint. Begrijp het risico dat gepaard gaat met niet-goedgekeurde cloud-apps, zodat u gebruikers kunt omleiden naar meer geschikte apps of ze helemaal blokkeren. Beheer enterprise-grade connectiviteit en bescherm uw multi-tenant systemen, met een bedrijfsmodel afgestemd op de behoeften van MSP's.
Forcepoint Next Generation Firewall

Forcepoint | Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint: De specialisten in web, e-mail en databeveiligingssoftware! Hun software laat toe om toegang tot bepaalde sites te blokkeren, om spam te filteren en om interne gegevens te beveiligen (Data Loss Prevention). Naast de toegang beperken wordt ook de veiligheid verhoogd dankzij verschillende complexe technieken. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?