Free VM Configuration Tool 

Overzicht

De gratis VMware Configuration tool is een lichtgewicht instrument. Het kan VMware Virtual server (VM's) de middelen zoals CPU, RAM configureren of power operaties uitvoeren of wijzig de naam van de VM, en het ook haalt uitgebreide gegevens over de servers en de virtuele machines en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten in een desktop-tool dashboard. Gratis VM Configuration Tool kan VMware ESX server configureren via de externe locatie.

 
Wat zijn de voordelen van het gebruik van Gratis VM Configuration Tool?


De gratis VMware Configuration Tool biedt een exclusieve configuratie-oplossing voor VMware ESX server. Met behulp van de gratis tool, kan de beheerder verhogen of verlagen van de RAM-capaciteit, of toewijzen meer aantal CPU-processor voor de VM, of uit te voeren 'power operaties' op de virtuele servers als 'power-on' van de VM's, opschorten van de VM's, 'Power Off 'de VM en reset de VM, en het kan de bestuurder de namen van de VM dynamisch te veranderen.

U kunt ook prestatiecijfers inzien, zoals CPU-gebruik, Gegevens geheugen, bevoorraad opslag details en Netwerkadapter details van de VMware host server en de VM's te monitoren. Het dashboard laat zien hoeveel virtuele machines aanwezig zijn, hoeveel er ingeschakeld zijn / aangedreven-off of opgeschort staat in een elegante Tree-View. De tool toont ook VM Evenementen die wordt ontvangen van virtuele servers.

De VMware Configuration Tool fungeert als een slimme desktop-tool die continu bewaakt VMware ESX server in uw netwerk en nog belangrijker, de admin kan die vervolgens moeiteloos beheren en configureren in real time en zorgt ervoor dat uw bedrijfskritische applicaties soepel blijven draaien.

 
Systeemvereisten:
 

CPU: 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) en hogere versies

Geheugen: Minstens 512 MB ​​RAM

Disk Space: Minstens 3 MB schijfruimte beschikbaar moeten voor de installatie en minder dan 10 MB schijfruimte zijn vereist na installatie
Software Eis:

Microsoft. Net Framework 2.0 / 3.0 / 3.5

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?