Free Windows Desktop Admin ToolsDesktop Central biedt een set van gratis Windows tools die Windows-beheerders zouden kunnen vereisen op een dag-tot-dag basis.

 
Dit zijn de volgende tools:

 
Remote Task Manager Tool

Utility om de processen die in een computer op afstand, samen met de details zoals, Process ID, geheugengebruik, Session ID, Prioriteit, etc. Het biedt ook een optie om de parameters te bekijken te selecteren bekijken. Naast gewoon het bekijken van de processen, kunnen de beheerders ook ervoor kiezen een proces te beëindigen.


Wake on LAN Tool

Utility om computers in het netwerk (LAN) te starten vanaf de afstandsbediening. Het maakt de beheerders mogelijk om meerdere computers tegelijk te starten. De beheerder gebruikt gewoon het IP-adres, MAC-adres en het subnetmasker van de computers om ze wakker te maken.


Software Inventory Tool

Utility om de details van de software in de computers van een Windows-domein geïnstalleerd in te zien. De Software details zijn Software Naam, Versie, fabrikant en Gebruiksstatistieken. De software gegevens kunnen worden geëxporteerd als txt en csv-formaten.


Remote Command Prompt Tool

Gratis tool om een opdrachtprompt van een computer op afstand te openen en het uitvoeren van een opdracht. De externe computer kan lid zijn of worden in het domein of een werkgroep. De beheerder moet over een referentie beschikken die nodig is om de opdrachten uit te voeren die worden opgeven. De computer kan zowel handmatig worden opgegeven of door het opgeven van de Domain Controller worden gekozen.


GPO Update Tool

Utility om een GPO-update uit te voeren in de computers van een Windows-domein. GPO's worden gebruikt om de configuratie-instructies sturen naar de gebruiker en de computer objecten in de Windows Active Directory. Standaard is de GPO updates regelmatig, om de 90 minuten. Deze tool helpt de beheerders om een GPO update gelijktijdig uitvoeren van on-demand op meerdere domeinen en hun computers.


Afsluiten / herstarten Tool

Utility om af te sluiten of de computers van een Windows-domein opnieuw te starten. De beheerder kan een gemeenschappelijke referentie opgeven om deze bewerking uit te voeren op meerdere computers en kunnen de computers selecteren door de Domain Controller.


Toevoegen / Lidmaatschap opzeggen Computer Tool


Utility om een computer te verplaatsen van het ene domein naar het andere of van een domein naar een werkgroep of een werkgroep naar een domein. Het biedt ook de mogelijkheid om de computer opnieuw op te starten na deze operatie. De status van de bewerking wordt ook weergegeven onderin het venster.


Momenteel aangemelde gebruiker

Utility om de details van de gebruikers te halen aangemeld bij een externe computer. De beheerder kan een gemeenschappelijke referentie opgeven om deze bewerking uit te voeren op meerdere computers en kunnen de computers selecteren door de Domain Controller.


Hard Disk Space Monitor Tool

Utility om de informatie over de harde schijf als partitie / Drives, Volume Naam, totale grootte, vrije ruimte, en File System te halen. De beheerder kan een gemeenschappelijke referentie opgeven om deze bewerking uit te voeren op meerdere computers en kunnen de computers selecteren door de Domain Controller.The resultaten kunnen worden geëxporteerd naar een CSV of tekst formaat voor een latere referentie.


Lokale gebruikers / groepen Tool

Tool om de informatie over lokale gebruikers en groepen uit de externe computers te krijgen. De gebruiker details zijn, Computer, gebruikersnaam, volledige naam, titel, status, etc. De groep details zijn, Computer Naam, Groep Naam, Bijschrift, Beschrijving en status. De beheerder kan een gemeenschappelijke referentie opgeven om deze bewerking uit te voeren op meerdere computers en kunnen de computers selecteren door de Domain Controller.The resultaten kunnen worden geëxporteerd naar een CSV of tekst formaat voor een latere referentie.


Network Share Browser Tool

Tool om de informatie over de bestanden, mappen en Actieve sessies van de aandelen uit een externe computer te krijgen. De resultaten kunnen worden geëxporteerd naar een CSV of tekst formaat voor een latere referentie.


Laptop Battery Power Monitor Tool

Tool om de batterij van de draagbare computers in het netwerk te controleren, periodiek en alert door het afspelen van een geluid wanneer de stroom onder een bepaald percentage komt. De beheerder kan een gemeenschappelijke referentie opgeven om deze bewerking uit te voeren op meerdere computers en kunnen de computers selecteren door de Domain Controller.The resultaten kunnen worden geëxporteerd naar een CSV of tekst formaat voor een latere referentie.

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?