Free HyperV Configuration Tool 

Overzicht

Virtuele servers zorgen voor een grote kostenvoordelen in tegenstelling tot echte fysieke server. Dit stimuleert mensen om vele toepassingen en services te draaien op deze virtuele servers, enkele VM 's vereisen meer middelen aan de veeleisende, resource-intensieve applicaties die draaien op het beheer ervan. In dat kritieke moment, wordt het noodzakelijk om meer middelen, zoals CPU, RAM-geheugen toe te wijzen aan dat VM 's. Daarom is het belangrijk om deze voortdurend te controleren en te beheren.

De Free HyperV configuratieprogramma behandelt deze monitoring en beheer eis. De gratis software kan Microsoft Hyper V Virtual server (VM 's) middelen zoals CPU, RAM configureren of Power operaties uit te voeren of de opstart volgorde start-up, en het ook haalt uitgebreide gegevens over de servers en de virtuele machines en laat deze zien als visueel elegante grafieken en rapporten in een desktop-tool dashboard. HyperV Configuration Tool kan HyperV Server configureren van de externe locatie.

 
Wat zijn de voordelen van het gebruik van Gratis HyperV Configuration Tool?

Gratis HyperV Configuration Tool biedt een exclusieve configuratie oplossing voor HyperV server, een virtuele machine, draait op Windows 2008 R2. Met behulp van de gratis tool, kan de beheerder op de virtuele servers verhogen of verlagen van de RAM-capaciteit, of toewijzen aan meer aantal CPU-processoren voor de VM, of uit te voeren 'power operaties' 'power-on ' VM 's, "Power Off ' VM en Pauze , en het kan de bestuurder de Boot-order voor elke VM selecteren', ofwel het kan zijn van Schijf, CD Rom, PXE boot en nog veel meer.

De tool vult werkelijke benutting van resources details van de virtuele servers, samen met CPU-gebruik, Gegevens van het geheugen, schijf en netwerk gebruik van elke gast op het besturingssysteem. Het dashboard snel laat zien hoeveel virtuele machines aanwezig zijn, hoeveel er ingeschakeld zijn / uitgeschakeld zijn of onderbroken status vertonen en het tonen van de ernst ervan als kritiek of als waarschuwing in een elegante Tree-View, en ook, hoeveel CPU worden toegewezen aan of geconsumeerd door elke Virtual Machine, enz., op een intuïtieve staafdiagram.

HyperV Configuration Tool fungeert als een slimme desktop-tool die continue bewaakt. Hyper V, een Microsoft Virtual Server, in uw netwerk en nog belangrijker, het geeft u de macht om te beheren en configureren van de VM  in real-time en zorgt ervoor dat uw bedrijfskritische applicaties vlot verlopen.

 
Systeemvereisten:

Minstens 3 MB schijfruimte voor de installatie

Minder dan 10 MB schijfruimte na installatie

Minstens 512 MB ​​RAM.
Software vereisten:

Microsoft Windows-besturingssysteem Windows Vista, Windows 7

Microsoft. NET Framework 2.0/3.0/3.5

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?