Free HyperV Performance Monitor Tool 

Overzicht

De ManageEngine HyperV Performance Monitoring tool controleert belangrijke parameters van het Microsoft HyperV platform. Deze tool haalt uitgebreide gegevens over de servers en virtuele machines en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten in een desktop-tool dashboard en leveren een schat aan informatie en de real-time werking van de virtuele servers. HyperV Prestatie Monitor Tool kan tegelijkertijd  2 virtuele servers
monitoren.

 
Wat zijn de voordelen van het gebruik van Gratis HyperV Prestatie Monitor Tool?

HyperV Performance Monitoring Tool biedt een exclusieve monitoring oplossing voor HyperV server, een virtuele machine draait op Windows 2008 R2. Deze tool toont de daadwerkelijke benutting van resources van de virtuele servers, samen met CPU-gebruik, Gegevens geheugen, schijf en netwerk gebruik van elke gast besturingssysteem Microsoft HyperV Milieu. Het dashboard snel laat zien hoeveel virtuele machines aanwezig zijn, hoeveel zijn ingeschakeld aan / uit en de ernst ervan als kritiek of waarschuwing in een elegante TreeView, en ook, hoeveel CPU worden toegewezen aan / geconsumeerd door elke Virtual Machine, enz., in een intuïtieve staafdiagram.

Met behulp van de gratis monitoring tool, kan de beheerder ook drempelwaarden voor CPU-gebruik, zoals kritisch en waarschuwing drempels. Alles in een virtuele server, als het CPU-gebruik gevaarlijk wordt en de grenswaarden overschrijd, worden alarmsignalen weergegeven in het dashboard tool. De IT-beheerder kan dan moeiteloos beheren en voorkomen van een VM en host server crash of brengt de servers weer normaal functionerende staat.

HyperV Performance Monitoring als gratis tool dient als een slimme desktop-tool die continue bewaakt HyperV, een Microsoft Virtual Server, in uw netwerk, waardoor u real-time inzicht in uw controle-behoefte krijgt. De tool helpt uw u virtuele server bij te houden, de servers gezondheid en zorgt ervoor dat uw bedrijfskritische applicaties soepel blijven draaien.

 
Systeemvereisten:

CPU: 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) en hogere versies.

Geheugen: Minstens 512 MB ​​RAM

Disk Space: Minstens 3 MB schijfruimte beschikbaar moeten voor de installatie en minder dan 10 MB schijfruimte zijn nodig na de installatie.

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?