Forcepoint Data Loss PreventionForcepoint Data Loss Prevention (DLP) 

Voorkom dataverlies met Data Loss Prevention (DLP) van Forcepoint. Verlies of lekkage van vertrouwelijk informatie is inzichtelijk te maken en te beheersen met deze krachtige DLP software. Hiermee beheerst u al uw gegevens met één enkel beleid en vereenvoudigt u de naleving van vooraf gedefinieerde beleidsmaatregelen. Bescherm uw kritische intellectuele eigendom en bescherm uw data.

Waarom Forcepoint Data Loss Prevention (DLP) 

+ Krijg inzicht in potentiële insider bedreigingen  
+ Intentie van gebruikersacties bewijzen
+ Identificeer insider bedreigingen voor kritieke systemen

Meer over Data Loss Prevention van Forcepoint

De ontwikkeling van het internet gaat heel snel en zorgt ervoor dat gebruikers overal informatie opslaan zonder enige vorm van controle en hierover na te denken. Dit is een goede ontwikkeling want informatie is makkelijker in te zien, te bewerken en te delen, maar brengt ook veel risico’s met zich mee. Interne bedrijfsinformatie delen via Twitter en Facebook of financiële gegevens opslaan op Dropbox en Skydrive, maar ook het verzenden van informatie via mail is een blok aan het been van de security officer. 

Web Data Loss Prevention

Web DLP maakt het makkelijk om gegevens van klanten of persoonsgegevens te beschermen. Door geclassificeerde informatie te reguleren via HTTP(S) en FTP worden informatiestromen inzichtelijk zonder ingewikkelde procedures. 

E-mail Data Loss Prevention

Met goede E-mail Security bent u in staat om een groot deel van alle spam- en kwaadaardige mailberichten tegen te houden. Maar het overkomt iedereen wel eens dat hij per ongeluk aan de verkeerde persoon een e-mail stuurt, omdat outlook ons een suggestie doet waar we per ongeluk akkoord mee gaan. Als dit een onschuldige e-mail is, dan is dit lastig maar overkomelijk.

Maar wat zijn de gevolgen als een werknemer persoonsgegevens (BSN-nummers), financiële informatie (Creditcard gegevens) of medische gegevens per ongeluk naar een verkeerd persoon verstuurt. Meestal zijn dergelijke mails bestemd voor collega’s binnen de eigen organisatie, maar zonder erbij na te denken kan een gebruiker bijvoorbeeld externe adressen in de cc-lijst laten staan. 

Het behoeft geen betoog dat het met opzet mailen van vertrouwelijke informatie ook een halt kan worden toegeroepen.  

Enpoint Data Loss Prevention

Endpoint DLP zorgt ervoor dat vertrouwelijk informatie lokaal niet verwerkt kan worden. Hierbij kunt u denken dat een bepaald document niet geprint of bewerkt mag worden of niet naar een extern device gekopieerd mag worden. Met Forcepoint Insider Threat kunt u er ook voor zorgen dat tijdelijke werknemers de juiste middelen gebruiken om hun werk gedaan te krijgen en de voorwaarden van hun overeenkomst niet schenden. 

Data Protection Feature Breadth 

 • Drip DLP
 • Cloud
 • Native Remediation
 • Comprehensive data discovery 
 • Fingerprinting/OCR 

Unified Data Protection Covarage

 • Unified policy enforcement 
 • Single Console
 • Converged network & endpoint 
 • Cloud apps
 • Off-network

Behavioral Awareness

 • Native behavioral analytics
 • Risk-adaptive protection 
 • Risk-based policy enforcement 

Automation & Ecosystem 

 • Automated policy enforcement 
 • Classification vendor compatibility 
 • Database flexibility 
Forcepoint Data Loss Prevention (DLP)

Forcepoint | Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint: De specialisten in web, e-mail en databeveiligingssoftware! Hun software laat toe om toegang tot bepaalde sites te blokkeren, om spam te filteren en om interne gegevens te beveiligen (Data Loss Prevention). Naast de toegang beperken wordt ook de veiligheid verhoogd dankzij verschillende complexe technieken. 

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?