FortiMail
FortiMail

E-mail blijft het belangrijkste communicatiemiddel voor bedrijven. Helaas maakt dat e-mail ook tot de belangrijkste bedreigingsvector, waarbij het volume en de verfijning van aanvallen steeds groter worden. Tegelijkertijd stappen klanten steeds meer over op e-mailproviders in de cloud, zoals Microsoft 365 en Google G-Suite, en hebben ze moeite om hun e-mailverkeer veilig te stellen. De ingebouwde, native beveiligingstools die op deze platforms beschikbaar zijn, zijn op zichzelf onvoldoende om te beschermen tegen aanvallen, waardevolle gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat compliancedoelstellingen worden gehaald. 

FortiMail, de veilige e-mailgateway-oplossing van Fortinet, biedt een uitgebreide, meerlaagse benadering om al het inkomende en uitgaande e-mailverkeer aan te pakken. Fortinet is een vertrouwde leverancier en biedt het breedste portfolio van beveiligingsoplossingen in de branche, waaronder identiteitsbeheer, geavanceerde bedreiging / zero-day-bescherming en beveiligingsgestuurde netwerken - met zijn Security Fabric.

FortiMail systemen zijn high-performance, multi-layered email security platforms die email verkeer inspecteren om spam, phishing, gevaarlijke virussen en een scala aan via email binnenkomende dreigingen te blokkeren.

Beschikbaar als hardware, virtual machine, SaaS en Cloud.
Uiteraard kunnen wij u als Fortinet Partner informeren over de Fortinet producten.

Waarom FortiMail?

+ Best beoordeelde antispam en anti-phishing

+ Onafhankelijk gecertificeerde geavanceerde bescherming tegen bedreigingen
+ Geïntegreerde gegevensbescherming
+ Beheer op ondernemingsniveau
+ Hoogwaardige postverwerking

Meer over FortiMail

SEG's vormen de eerste verdedigingslinie voor het grootste aanvalsoppervlak van de organisatie: e-mail. E-mail is een bedrijfskritisch communicatiekanaal en aanvallen via e-mail nemen zowel in volume als verfijning toe. Het Data Breach Investigations Report van Verizon merkt bijvoorbeeld op dat meer dan 90% van de malware via e-mail wordt verspreid. En het is normaal dat phishing-e-mails zich voordoen als legitieme bestanden of links om inloggegevens te stelen, wat kan leiden tot accountovernames of datalekken.

Gebruikers worden geconfronteerd met een groot aantal inkomende e-mailbedreigingen, waaronder spam, ransomware, het in gevaar brengen van zakelijke e-mail, geavanceerde en zero-day exploits, plus uitgaande bedreigingen als gevolg van datalekken en nalevingsovertredingen. Van SEG's wordt verwacht dat ze een breed scala aan mogelijkheden bieden om al het inkomende en uitgaande e-mailverkeer te beschermen en beveiligen. Dit blijft belangrijk, zelfs nu organisaties overstappen van on-premise e-mailservers naar cloudproviders, zoals Microsoft 365 (M365) of G-Suite, waarvan de native beveiliging op zichzelf onvoldoende is.

FortiMail is een bewezen, best-in-class veilige e-mailgateway-oplossing die tienduizenden klanten over de hele wereld heeft gebruikt om meer dan honderd miljoen mailboxen te beschermen. FortiMail is onafhankelijk gevalideerd voor hoge vangstpercentages, toonaangevende nauwkeurigheid en uitstekende algehele beveiligingsefficiëntie door testbedrijven, waaronder SE Labs, VB Labs, ICSA en NSS, onder anderen. Zo kreeg FortiMail onlangs een 'AAA-rating', de hoogste rating die een leverancier kan krijgen van SE Labs.
FortiMail

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?