Kaspersky Hybrid Cloud SecurityKaspersky Hybrid Cloud Security

De filosofie van Kaspersky Lab is gebaseerd op een eenvoudig, maar belangrijk concept. Wij geloven dat cybersecurity dient om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen door de bedrijfsmatige ontwikkeling en digitale transformatie te beschermen. Beveiliging moet een wezenlijk onderdeel van de infrastructuur zijn, geen hindernissen opwerpen. We passen deze filosofie toe op alles wat we ontwikkelen.


Waarom Kasperksy Hybrid Cloud Security                      

 
+ Onbegrensde beveiliging speciaal ontworpen voor uw Hybrid Cloud omgeving
+ Voor flexibele en veilige cloudomgevingen
+ Eén product voor elke cloud
+ Een naadloze beveiligingservaring

Meer over Hybrid Cloud Security van Kasperky

Kaspersky Hybrid Cloud Security biedt uitstekende meerlaagse bescherming voor multi-cloudomgevingen en lokale netwerken. Kaspersky biedt een uitgekiende combinatie van flexibele, continue bescherming en superieure efficiëntie, waar u cruciale bedrijfsinformatie ook verwerkt en opslaat, in een particuliere of openbare cloud, of beide. Kaspersky Hybrid Cloud Security beschermt uw gegevens tegen de meest geavanceerde actuele en toekomstige dreigingen zonder dat dit invloed heeft op uw systeemprestaties.
Kaspersky Hybrid Cloud Security

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar heeft Kaspersky erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests, maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld. Zij beschermen al meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 250 duizend bedrijven. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?