FortiWeb
FortiWeb

FortiWeb, de webapplicatie-firewall van Fortinet, beschermt uw bedrijfskritische webapplicaties tegen aanvallen die gericht zijn op bekende en onbekende kwetsbaarheden.

Het aanvalsoppervlak van uw webapplicaties evolueert snel en verandert elke keer dat u nieuwe functies implementeert, bestaande bijwerkt of nieuwe web-API's blootlegt. U heeft een oplossing nodig die u kan bijhouden. FortiWeb is die oplossing.

Beschikbaar als hardware, virtual machine, SaaS, Cloud en Container.

Waarom FortiWeb?

+ Web Application Firewall en API-bescherming
+ Beveiliging met machine learning voor bedrijfskritieke applicaties
+ Geavanceerde visuele analyse
Meer over FortiWeb
FortiWeb hanteert een alomvattende benadering voor het beschermen van webapplicaties, inclusief IP-reputatie, DDoS-bescherming, protocolvalidatie, handtekeningen van applicatieaanvallen, botmitigatie en meer om uw applicatie te verdedigen tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder de OWASP Top 10. 

FortiWeb machine learning bouwt en onderhoudt automatisch een model van normaal gebruikersgedrag en gebruikt dat model om goedaardig en kwaadaardig applicatieverkeer te identificeren zonder het tijdrovende handmatige leren van applicaties dat vereist is door de meeste WAF's.

Naast regelmatige updates van handtekeningen en vele andere verdedigingslagen, gebruikt FortiWeb ML om te beschermen tegen zero-day-aanvallen en om false-positives te minimaliseren.

Integratie met FortiGate-firewalls en FortiSandbox biedt bescherming tegen geavanceerde aanhoudende dreigingen (APT’s).

De visuele rapportagetools van FortiWeb bieden gedetailleerde analyses van aanvalsbronnen, typen en andere elementen die inzichten verschaffen die niet beschikbaar zijn met andere WAF-oplossingen.

Geavanceerde tools die het dagelijkse beheer van beleidsregels en uitzonderingenlijsten minimaliseren om ervoor te zorgen dat alleen ongewenst verkeer wordt geblokkeerd.

FortiWeb levert toonaangevende WAF-doorvoer met razendsnelle, veilige traffic encryptie/decryptie.
FortiWeb

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?