Kaspersky Endpoint Detection And ResponseKaspersky Endpoint Detection & Response

Voorkom verstoringen door de risico's van geavanceerde dreigingen weg te nemen. Kaspersky EDR maakt het mogelijk om elke stap in het onderzoeksproces voortdurend te bewaken en te visualiseren, met snelle toegang tot gegevens, zelfs bij geïnfecteerde werkstations die niet toegankelijk zijn of waarbij gegevens door hackers versleuteld zijn.


Waarom Kaspersky Endpoint Detection & Response                      

 
+ Gebrekkige detectie betekent gebrekkige bescherming
+ Centralisatie voor snellere, nauwkeurigere reactie
+ Verbeterde cyclus van het onderzoeksproces

Meer over Endpoint Detection & Response van Kasperky

Digitaal transformerende bedrijven zijn waardevolle doelwitten voor cybercriminelen. Tegenwoordig is het opsporen en blokkeren van individuele bedreigingen zodra deze zich voordoen niet meer genoeg – als we onszelf met succes in een zo vroeg mogelijk stadium willen beschermen tegen complexe bedreigingen, hebben we oorzaakanalyses nodig. Het implementeren van de volledige endpoint-beveiligingscyclus, van het automatisch blokkeren van bedreigingen tot het afhandelen van complexe incidenten, vereist aanvullende preventieve technologieën met geavanceerde verdedigingsmogelijkheden.

Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) biedt uitgebreid inzicht in alle endpoints op het bedrijfsnetwerk, waardoor de automatisering van routinetaken om geavanceerde bedreigingen te ontdekken, prioriteren, onderzoeken en neutraliseren mogelijk wordt gemaakt.  Het resultaat is een aanzienlijke toename in snelheid en effectiviteit op het gebied van de verwerking van incidenten – zonder extra kosten.
Kaspersky Endpoint Detection & Response

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar heeft Kaspersky erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests, maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld. Zij beschermen al meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 250 duizend bedrijven. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

* De getoonde prijzen zijn ex. BTW