Endpoint CentralEndpoint Central

Krachtige software voor het beheer van desktops en mobiele apparaten

Endpoint Central is dé oplossing voor unified endpoint management (UEM): het beheren van u diverse endpoints - zoals servers, laptops, desktops, smartphones en tablets - vanuit één centrale locatie. Dankzij deze software, ontwikkeld door ManageEngine, beheer je alle desktops en mobiele apparaten in je netwerk op een eenvoudige manier.

Endpoint Central: Het beheer van desktops en mobiele apparaten zoals telefoons en tablets was nog nooit zo makkelijk!

Meer weten over Endpoint security van ManageEngine? Bekijk hier meer

Waarom Endpoint Central?

+ Unified Endpoint Management (UEM)
+ Zeer efficiënt in zowel kosten als tijd
+ Automatiseer tijdrovende werkzaamheden (patches, updates, installaties en meer)
+ 10 jaar ervaring en expertise
+ NL & EN Support

Ondersteunde Operating Systems

Windows

Linux

Android

IOS

MacOS 

tvOS

Chrome

IpadOS

Wat is Endpoint Central?

Endpoint Central is een krachtige tool voor UEM die snel en gemakkelijk werkt


Met deze complete desktopmanagementsoftware beheer je naast Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen ook alle mobiele apparaten met iOS-, Android- of Windows, op een eenvoudige manier.  

Je maakt bijvoorbeeld gebruik van profielen en beleid, configureert apparaten voor wifi, VPN en e-mailaccounts, stelt beperkingen in voor camera- en browsergebruik en beveiligt je apparatuur door het instellen van wachtwoorden, remote vergrendelen/wissen en meer. 

Automatiseer je desktopmanagementroutine

Endpoint Central automatiseert alle reguliere beheerroutines voor endpoints, zodat beheerders zich kunnen richten op andere belangrijke taken.

Hierbij kun je denken aan:
 • installeren van software, patches en service packs voor cliëntcomputers
 • standaardisering van de desktops door het toepassen van uniforme configuraties
 • beheer van USB-gebruik 
 • beheer van assets
 • bewaken van softwarelicenties en software-gebruiksstatistieken
 • controle van de netwerksystemen met complete hardware/software-inventarissen
 • opsporen van verboden gebruik van software 
 • imaging en implementatie van besturingssystemen 
 • overnemen van remote desktops 
Kortom, Endpoint Central helpt beheerders om te automatiseren, standaardiseren, beveiligen en controleren.

Meer weten over Endpoint Central?

Security add-ons voor Endpoint Central

Endpoint Central van ManageEngine is eenvoudig uit te breiden met diverse add-ons. Zo zorgen we samen voor een nog betere beveiliging van je systemen. 

*De volgende Add-ons zijn ook als losse product verkrijgbaar, behalve de BitLocker management add-on.

Vulnerability Management

Het regelmatig scannen van jouw systemen op bekende zwakheden, bedreigingen en misconfiguraties is essentieel om endpoints te beveiligen tegen cyberaanvallen.

Vulnerability managent biedt u super handige functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de endpoints veilig zijn. Deze add-on van Endpoint Central bevat de volgende features: 
 • Vulnerability Assesment: identificeer en beoordeel eenvoudig diverse beveiligingsrisico's binnen je netwerk. 
 • Security Configuration Management: houdt configuratieveranderingen bij en implementeer vanuit uw centrale console veilige configuraties, om veiligheidslekken te elimineren.
 • Zero-day-vulnerability mitigation: identificeer en verhelp zero-day kwetsbaarheden met vooraf gebouwde en geteste scripts.
 • Web server hardening: voor het opsporen en herstellen van verlopen SSL, ongepaste web root directory toegang en andere webserverfouten.
 • High-risk software audit: analyseer en verwijder software die onveilig is, niet geautoriseerd en/of niet ondersteund wordt door de leverancier.
 • Anti-virus audit: krijg informatie over systemen waarin antivirus programmateur afwezig, inactief en/of niet bijgewerkt is.
 • Port audit: Bewaak de poorten die in gebruik zijn en de processen die daarin lopen. Identificeer onbedoelde poorten die geactiveerd kunnen worden door malware of onbekende toepassingen.
Product informatie

Browser Security

Browsers zijn de meest verwaarloosde endpoints en daarmee ook de meest voorkomende toegangspunten voor malware. Het is dus ontzettend belangrijk om deze goed te beveiligen. Bewaak en handhaaf beveiligingsmaatregelen op de browsers die in jouw organisatie worden gebruikt met de volgende features:
 • Add-on control & Management: behoudt controle over installatie en gebruik van browserextensies en plug-ins.
 • Webfilter: controleer en handhaaf de toegang tot het internet door toegang tot specifieke sites te verlenen of weigeren.
 • Download filter: beperk het downloaden van bestanden van niet-geautoriseerde websites en zorg voor veilig browsen.
 • Browser routing: leid legacy web-applicaties automatisch naar legacy browsers wanneer geopend in moderne browsers.
 • Java rules manager: wijs specifieke Java-versies toe aan web-applicaties op basis van vereisten.
 • Browser customazation: beheer bladwijzers, stel standaardbrowsers in, configureer beleidsregels om browserbeveiliging te verbeteren. Pas deze eenvoudig aan om ervoor te zorgen dat ze aan uw vereisten voldoen.
 • Browser lockdown: dwing kioskmodus af met door IT goedgekeurde websites en zakelijke webapplicaties.
 • Browser compliance: ontdek de compliance status van computers met beveiligingsconfiguraties en bereik 100% compliance.
Product informatie

Application Control

Ongeautoriseerde toepassingen kunnen een risico vormen voor de veiligheid en productiviteit van je organisatie. Met een uitgebreide set van de volgende features zorg je ervoor dat deze op de zwarte, witte of grijze lijst staan: 
 • Application whitelisting: maak eenvoudig whitelists en zorg ervoor dat applicaties die voldoen aan bepaalde regels altijd toegankelijk zijn.
 • Application blacklisting: stimuleer productiviteit en beperk risico's op cyberaanvallen door niet-zakelijke applicaties en kwaadaardige bestanden te blokkeren.
 • Flexibility regulator: reguleer de mate van flexibiliteit bij de handhaving van policies voor applicaties.
 • Endpoint privilege management: voorkom privilege elevation attacks door het toewijzen van applicatie-toegang aan specifieke gebruikers of groepen gebruikers.
Product informatie

Device Control

Zeg vaarwel tegen rondzwervende USB's in je kantoor. Reguleer en beperk randapparatuur in je organisatie en houdt de bestandsoverdracht in en uit je netwerk nauwlettend in de gaten dankzij de volgende features:
 • Device & port control:     controleer alle poorten en aangesloten verwisselbare apparaten, blokkeer ongeautoriseerde toegang tot je gegevens en bewaak alle apparaat- & bestandsacties effectief. 
 • File access control:     voorkom dataverlies met strikte rolgebaseerde toegangscontrolepolicies - stel alleen-lezen toestemmingen in, blokkeer het kopiëren van data van apparaten en nog veel meer. 
 • File transfer control: beperk onbekende en ongewenste gegevensoverdrachten of bestandsoverdrachten door de maximale bestandsgrootte en het type bestand in te stellen dat vanaf computers kan worden overgedragen.
 • Trusted device list: creëer exclusieve toegang voor apparaten door ze toe te voegen aan de lijst met vertrouwde apparaten. 
 • Temporary access: creëer tijdelijk veilige toegang voor apparaten tot bepaalde systemen. 
 • File shadowing: beveilig bestanden tegen aanpassingen door kopieën aan te maken en op te slaan in een met wachtwoord beveiligde omgeving.
 • File tracing: monitor bestandsacties in realtime en leg opvallende details vast (zoals bestandsnamen en -locaties, samen met de betrokken computers, apparaten en gebruikers).
Product informatie

BitLocker management

Om digitale gegevens doeltreffend te beveiligen, moeten ze worden versleuteld, zodat ze alleen toegankelijk zijn voor bevoegde gebruikers. Schakel gegevensopslag alleen in op apparaten met BitLocker-codering om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen tegen diefstal. 

BitLocker is een ingebouwd versleutelingsprogramma dat beschikbaar is op bepaalde Windows-besturingssystemen. Voor individuele gebruikers kan het handmatig worden ingeschakeld. Voor organisaties met een groot aantal medewerkers en devices is de BitLocker-beheersoftware van cruciaal belang bij de beveiliging van systemen. 

Met de BitLocker-beheertoevoeging van Endpoint Central kunnen IT-beheerders eenvoudig BitLocker-versleutelingsinstellingen configureren en de schijfversleutelingsstatus van alle beheerde systemen in het netwerk effectief bewaken. 

Endpoint Central voor:

Patch Management

Beveilig jouw netwerk eenvoudig door geautomatiseerde patch deployments voor Windows, Mac, Linux en third party-applicaties. 

Software Deployment

Deploy software direct naar alle endpoints in het netwerk in slechts een aantal kliks dankzij het gebruik van 4.500+ vooraf ingestelde applicatie templates. 

Mobile Device Management

Configureer, manage en beveilig alle mobiele apparaten in je netwerk vanuit één centrale omgeving via mobile device management. 

Endpoint Security

Versterk de endpointbeveiliging door het regelmatig zoeken naar en verhelpen van kwetsbaarheden, monitoren van browsers en controleren van devices in je enterprise netwerk.

OS Imaging & Deployment

Geautomatiseerde Image en Deploy van OS op Windows computers, samen met de installatie van noodzakelijke drivers en applicaties via OS Deployment.

IT Asset Management

Manage software en hardware assets in je netwerk en achterhaal licentie- en garantiedetails met uitzonderlijk gemak.

Remote Control

Troubleshoot remote desktops met multi-usercollaboration, file transfer, videorecording, en veel meer.

Modern Management

Met deze eenvoudige endpoint-managementtool beheer je met één systeem zowel mobiele telefoons als Windows 10-devices. 

Configuraties

Meer dan 25 vooraf ingestelde configuraties voor power management, USB device management security beleid, en zo meer.

Interesse in Endpoint Central?

Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature Endpoint Central Professional Endpoint Central Enterprise(Distributed) Endpoint Central UEM
Automated Patch Management
Service Pack Deployment
Third-Party Patch Management
Server Application Patch Management
Antivirus Definition Updates
Test and Approve Patches
Install / Uninstall Software
Self Service Portal
1300+ Pre-defined Templates
Modern Management for Windows 10 Devices
OS Deployment and Imaging Add on Add on
HIPAA and PCI compliant Remote Control
Remote Control screen recording
Transfer Files in Remote Session
Voice and video call
Hardware and Software Tracking
Prohibited Software
Block Executable
Software Metering
License Management
USB Device Management
Power Management
Custom Scripts
Certificate Distribution
Printer Management
100+ Predefined templates
Managing Desktops Across WAN Limited
Manage Desktops of Roaming Users
Multi-Technician Support
Role Based Administration
Two Factor Authentication
Active Directory Authentication
Containerization Add on Add on
Distribution Server for Bandwidth Optimization
Mobile Device Enrollment Add on Add on
Profile Management Add on Add on
Mobile Application Management Add on Add on
Mobile Security Management Add on Add on
E-mail Management Add on Add on
Content Management Add on Add on

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct een download link in je mailbox.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
 • Selecteer een editie

 • Selecteer het soort licentie

 • Selecteer één of meerdere licenties

 • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

Endpoint Central Professional
Endpoint Central Enterprise(Distributed)
Endpoint Central Multi-Language
Endpoint Central Failover
Endpoint Central Addons
Endpoint Central UEM
Endpoint Central Security
Endpoint Central
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW