Fortinet Application Security
Fortinet Application Security

Fortinet levert een uitgebreide reeks oplossingen voor het beschermen van deze kritieke bedrijfstoepassingen:

FortiWeb- WebapplicatieFirewalls (WAF) en FortiADC-controllers voor de bescherming van webapplicaties in een organisatie. 

FortiCASB - Cloud Access Security Broker (CASB) biedt essentiële zichtbaarheid, compliance, gegevensbeveiliging en bescherming tegen bedreigingen voor cloudgebaseerde services.

Met ondersteuning voor grote SaaS-serviceproviders biedt FortiCASB inzicht in bronnen, gebruikers, gedragingen en gegevens die zijn opgeslagen in de cloud met uitgebreide rapportagetools.

De beveiligde e-mailgateway van FortiMail houdt geavanceerde e-mailbedreigingen tegen en voorkomt gegevensverlies. Met deze oplossingen biedt het Fortinet Security Fabric-platform ongeëvenaarde bescherming en zichtbaarheid voor de meest cruciale zakelijke tools.

Waarom Fortinet Application Security?

+ Bedrijf kritische services beschermen
+ Beveiligen van webapplicaties
+ E-mail beveiligen
+ Cloudapplicaties beveiligen
Meer over Fortinet Application Security
Zorg voor uitgebreide bescherming voor de meest bedrijfskritische webapplicaties. Vereenvoudig bovendien eenvoudig de naleving en regulering van openbare gereguleerde toepassingen.

Gecentraliseerde beveiliging voor web-gebaseerde openbare applicaties helpt risico's te verminderen. Stroomlijn de bescherming van kwetsbare systemen en verkrijg diepgaande zichtbaarheid om snel op bedreigingen te reageren.
Beveilig steeds meer openbare web-gebaseerde API's en breid API's vol vertrouwen uit naar derden.

Organisaties kunnen e-mail efficiënt beveiligen tegen geavanceerde bedreigingen in de cloud en zelfs e-mailoplossingen consolideren. Met hoogwaardige oplossingen biedt Fortinet robuuste applicatiebeveiliging waar het ertoe doet.

De geavanceerde Fortinet-oplossingen voor bescherming tegen bedreigingen beschermen het netwerk tegen bedreigingen via e-mail en kunnen een aanvulling vormen op bestaande veilige e-mailgateway-oplossingen.
Flexibele Security-as-a-Service (SaaS), public-cloud of API-gebaseerde implementaties beschermen e-mail in cloudomgevingen. Ze zijn ook compatibel met Microsoft Office 365 en Google G-Suite.
FortinetApplicationSecurity

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?