Analytics Plus CloudAnalytics Plus Cloud

Alles wat u moet weten over uw IT-operations in diverse rapportages en overzichtelijke dashboards. Het was nog nooit zo eenvoudig om realtime informatie en analytics te gebruiken voor uw beslissingsprocessen.

Alle waardevolle data in 1 of meer overzichten direct te interpreteren en om te zetten naar acties die uw organisatie helpen.

Integratie met Service Desk Plus helpt Analytics plus de prestaties en efficiëntie van IT-Services te verbeteren met een beter inzicht in uw ITSM-gegevens. Kies uit meer dan 100 rapporten en dashboards die zijn gebouwd op meer dan 80 Kpi's of pas ze aan om uw eigen te maken, zonder dat u een gegevens expert bent.

Waarom Analytics Plus Cloud?

+ Voor een holistisch overzicht van IT-operations
+ Prebuilt rapportages en dashboards
+ Geïntegreerde AI voor een sneller beslissingsproces
+ Eenvoudig te koppelen met diverse databronnen
+ Integratie met de belangrijkste ManageEngine producten
Direct advies of een Analytics Plus Cloud Demo?
Prebuilt dashboards en rapportages
Creëer in een handomdraai de meest overzichtelijke dashboards en rapportages met de prebuilt templates van ManageEngine. Monitor en analyseer alle data om tot belangrijke inzichten te komen en onderbouw uw besluitvorming met behulp van deze handige data. 

Dankzij het intuitieve dashboard met gebruiksvriendelijke interface is het super eenvoudig om overzicht te houden in het hele ecosysteem van uw organisatie. Krijg diepere inzichten in netwerk monitoring, applicatie monitoring en klantenondersteuning door te integreren met Manage Motor's IT operations en Support Suite.

Bespaar op tijd en kosten: kies voor Analytics Plus!

Data importeren uit diverse bronnen
Geen data silo die u nog tegenhoud om alle informatie te krijgen die nodig is om een succesvolle en efficiënte IT omgeving te runnen. Dankzijn Analytics Plus is het importeren van data uit diverse bronnen ontzettend gemakkelijk.

Importeer niet alleen vanuit verschillende bronnen, maar ook verschillende bestandstypen zoals URL-feeds, lokale feeds, databases en/of cloud databases om gegevens om te zetten in inzichtelijke rapporten.

Integreert met diverse ME Producten
Analytics Plus is super eenvoudig te integreren met de andere producten van ManageEngine. Integratie met Servicedesk Plus helpt bijvoorbeeld de prestaties en efficiëntie van IT-Services te verbeteren met een beter inzicht in uw ITSM-gegevens. Kies uit meer dan 100 rapporten en dashboards die zijn gebouwd op meer dan 80 Kpi's of pas ze aan om uw eigen te maken, zonder dat u een gegevens expert bent.

Integratie met onder andere:
 • Servicedesk Plus
 • Desktop Central
 • Application Manager
 • OpManager
 • Mobile Device Manager Plus
 • Password Manager Pro
 • Patch Manager Plus

Unified IT analytics
Voeg alle data vanuit verschillende bronnen en bestandstypen samen voor een unified IT analytics en het allerbeste overzicht.

Relational data modelling
Combineer en voeg gegevens samen in verschillende tabellen. U bijvoorbeeld verkoopcijfers combineren met marketinginvesteringen om de prestaties van uw marketingcampagnes te bekijken.
Applicatie inventaris
Maak gebruik van de rijke bibliotheek gevuld met wiskundige, statistische en logische functies om belangrijke data en KPI's te meten.

Handige functionaliteiten van Analytics Plus Cloud

Diepgaande KPI analyse
Maak inzichtelijke rapporten en dashboards die krachtige visualisaties gebruiken om patronen en anomalieën te identificeren. Zoom in op specifieke metrische gegevens om gebieden te lokaliseren die moeten worden verbeterd.

Eenvoudige drag-and-drop interface
Met de drag-and-drop-interface van onze Report Builder kun je eenvoudig complexe rapporten maken, zelfs als je geen expert bent. Uw gegevens zien er bekend uit als spreadsheet, zodat u gemakkelijker werken.

Presenteer data overzichtekijk
Kies uit meer dan 30 diagrammen, widgets, draaitabellen en tabelweergaven om uw gegevens weer te geven. Schakel visualisaties on-the-fly.

Databases
Synchroniseer met SQL-databases zoals Oracle, MSSQL, MySQL en PostgreSQL, evenals Amazon RDS, Amazon Redshift, Microsoft Azure SQL, Google Cloud SQL, heroku PostgreSQL.

Interesse in Analytics Plus Cloud?

Onze experts helpen je graag verder! Of het nu gaat om de implementatie van ManageEngine's Analytics Plus of specifieke instellingen.
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
 • Selecteer een editie

 • Selecteer het soort licentie

 • Selecteer één of meerdere licenties

 • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

Analytics Plus Professional Edition - Cloud
Analytics Plus Enterprise Edition - Cloud
ServiceDesk Plus MSP Analytics Plus Cloud Add-on
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW