PAM360Uitgebreide oplossing voor privileged Access Management

 

Privilege misbruik is een top Cyber Security bedreiging vandaag de dag die vaak resulteert in dure verliezen en kan zelfs bedrijven lamleggen. Het is ook een van de meest populaire aanvalsvectoren onder hackers, want wanneer succesvol uitgevoerd, biedt het gratis toegang tot onderbuik van een onderneming, vaak zonder de alarmen te laten rinkelen totdat de schade is gedaan.

 

ManageEngine PAM360 stelt ondernemingen in staat om dit groeiende risico voor te blijven met een robuust privileged Access Management (PAM)-programma dat ervoor zorgt dat er geen privileged Access-traject naar bedrijfskritische assets onbeheerd, onbekend of onbewaakt blijft.

 

PAM360 is een uitgebreide oplossing voor bedrijven die PAM willen opnemen in hun algemene beveiligingsoperaties. Met PAM360's contextuele integratiemogelijkheden laten u een centrale console bouwen waar verschillende onderdelen van uw IT-beheersysteem met elkaar verwoven zijn voor diepere correlatie van bevoegde toegangsgegevens en algemene netwerkgegevens, waardoor zinvolle conclusies kunnen worden gemaakt  voor snellere remedies.

 

Krachtige 360 bescherming voor het digitale tijdperk.

 

Enterprise Credential Vault

Scan netwerken en ontdek kritieke assets om automatisch geprivilegieerde accounts aan boord te krijgen in een veilige kluis die gecentraliseerd word beheert, met AES-256-versleuteling en op rollen gebaseerde toegangsmachtigingen biedt.

 

 

Veilige toegang op afstand

Sta bevoegde gebruikers toe om directe verbindingen met één klik te starten met externe hosts zonder eindpunt agenten, browserinvoegtoepassingen of hulp Programma's. Tunnel verbindingen via versleutelde, wachtwoordloze gateways voor ultieme bescherming.

 

 

Uitbreiding van just-in-time-bevoegdheden

Wijs just-in-time-besturingselementen toe voor uw domeinaccounts en geef deze alleen met hogere privileges op wanneer uw gebruikers dit nodig hebben. Accountmachtigingen automatisch intrekken na een bepaalde periode en wachtwoorden opnieuw instellen voor een betere beveiliging.

 

 

Bewaking van bevoorrechte sessies

Bewaak bevoorrechte gebruikersactiviteit met de mogelijkheden van de sessie-schaduw en bereik dubbele controle op bevoegde toegang. Leg sessies vast en archiveer ze als videobestanden ter ondersteuning van onderzoeksaudits.

 

 

Bevoegde gebruikersgedrag Analytics

Maak gebruik van AI-en op ML gebaseerde anomaliedetectie mogelijkheden om ongebruikelijke bevoorrechte activiteiten in één oogopslag te herkennen. Bewaak uw bevoorrechte gebruikers nauwlettend voor mogelijk schadelijke activiteiten die van invloed kunnen zijn op het bedrijfsleven.

 

 

Context bewuste gebeurtenis correlatie

Consolideer privileged Access data met endpoint Event logs voor meer zichtbaarheid en situationeel bewustzijn. Elimineer blinde vlekken in veiligheidsincidenten en maak intelligente beslissingen met bevestigende bewijzen.

 

 

Audit en compliance

Alle gebeurtenissen rond bevoegde account bewerkingen uitvoerig vastleggen als contextrijke logboeken en deze doorsturen naar uw SNMP-servers. Wees voorbereid en altijd klaar voor nalevingsaudits met ingebouwde rapporten voor essentiële richtlijnen.

 

 

Uitgebreide rapportage

Maak weloverwogen zakelijke beslissingen op basis van een reeks intuïtieve, planbare rapporten over gebruikers toegang en activiteitsgegevens. Genereer rapporten van uw keuze door specifieke detail sets van audittrails te combineren om te voldoen aan beveiligings mandaten.

 

 

DevOps-beveiliging

Integreer wachtwoordbeveiliging in uw DevOps-pipeline en bescherm uw integratie-en leverings platformen tegen op referenties gebaseerde aanvallen zonder concessies te doen aan de technische efficiëntie.

 

Integratie van ticketing systeem

Uw toegangs goedkeuringsworkflows voor bevoegde accounts versterken door validatie van een ticket-ID te integreren. Referenties ophalen voor het autoriseren van serviceaanvragen waarvoor bevoorrechte toegang nodig is maar alleen bij verificatie van de ticket status.

 

 

Beheer van SSH-sleutels

Ontdek SSH-apparaten in uw netwerk en Inventariseer sleutels. Maken en implementeren van nieuwe SSH-sleutelparen met de bijbehorende eindpunten met een enkele klik. Strikte beleidsregels afdwingen voor geautomatiseerde periodieke sleutel rotatie.

 

 

Beveiliging van toepassings referenties

Met beveiligde Api's die de noodzaak voor het hard coderen van referenties elimineren. Sluit backdoors naar uw kritieke servers en houd aanvallers op afstand. 

 

 

Vergelijk edities

Feature

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct een download link in je mailbox.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

Privileged Access Manager 360 (PAM360) Enterprise
Privileged Access Manager 360 (PAM360) Enterprise Multi-Language
Privileged Access Manager 360 (PAM360) MSP Enterprise
Privileged Access Manager 360 (PAM360) MSP Enterprise Multi-Language
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW