FortiAnalyzer
FortiAnalyzer

Een geïntegreerde beveiligingsarchitectuur met analyse en automatisering mogelijkheden kunnen de zichtbaarheid en automatisering drastisch verbeteren. Als onderdeel van de Fortinet Security Fabric biedt FortiAnalyzer analyse en automatisering van security fabric om betere detectie en respons tegen cyberrisico's te bieden.

FortiAnalyzer systemen vergemakkelijken en centraliseren het verzamelen en analyseren van log- en event-data. Ze genereren rapportages over netwerkverbruik en ze ondersteunen compliancy.

Beschikbaar als hardware, virtual machine, SaaS en Cloud.

Het digitale aanvalsoppervlak breidt zich in hoog tempo uit, waardoor het steeds moeilijker wordt om te beschermen tegen geavanceerde dreigingen. Volgens een recente Ponemon-studie introduceert bijna 80% van de organisaties digitale innovatie sneller dan ze kunnen beveiligen tegen cyberaanvallen. Bovendien zorgen de uitdagingen van complexe en gefragmenteerde infrastructuren voor een toename van cybergebeurtenissen en datalekken. Diverse beveiligingsproducten die in sommige bedrijven worden gebruikt, opereren doorgaans in losstaande containers, waardoor de teams voor netwerk- en beveiligingsoperaties geen duidelijk en consistent inzicht hebben in wat er binnen de organisatie gebeurt. 

Waarom FortiAnalyzer?

+ End-to-end zichtbaarheid met correlatie van gebeurtenissen en detectie van bedreigingen
+ Hoge beschikbaarheid op ondernemingsniveau 
+ Geavanceerde rapportages
+ Beveiligingsautomatisering
+ Turn-key integratie
+ Multi-tenancy en administratieve domeinen (ADOM's)

Meer over FortinetAnalyzer

  • Verkort de detectietijd door gebruik te maken van de Indicator of Compromise (IOC) -service om snel bedreigingen in uw netwerk te identificeren.
  • Maakt automatisch een back-up van de FortiAnalyzer-database tot maximaal vier knooppunten in een cluster die geografisch kunnen worden verspreid voor noodherstel. Een van de secundaire knooppunten kan gemakkelijk een primair knooppunt worden.
  • Biedt honderden vooraf gebouwde rapporten en sjablonen die specifiek zijn voor de regelgeving om het aantonen van naleving eenvoudig te maken.
  • Vermindert de complexiteit en kostenbesparende automatisering mogelijk gemaakt via REST API, scripts, connectoren en automatiseringsstiches.
  • Biedt turn-key integratie zonder extra kosten voor vertrouwde partnerproducten zoals Splunk, IBM QRadar, ServiceNow, Tufin en AlgoSec.
  • Scheid klantgegevens en beheer domeinen door gebruik te maken van ADOM's om compliant en operationeel effectief te zijn.
FortiAnalyzer

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?