Knowbe4 Security AwarenessKnowBe4 Security Awareness Platform

Wist u dat 91% van succesvolle hacks begint met een spear phishing-aanval?
 • Door middel van een gratis gesimuleerde phishing-aanval verzorgen wij een initiële test om vast te stellen wat uw Phish-prone percentage is. 
 • ’s Werelds grootste bibliotheek met security awareness content, inclusief interactieve modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Geautomatiseerde trainingscampagnes met ingeplande herinneringsmails. 
 • Gesimuleerde phishing-aanvallen die geavanceerd en volledig geautomatiseerd zijn. Duizenden templates om uit te kiezen, onbeperkt gebruik. 
 • Zeer uitgebreide rapportages – vol statistieken en grafieken over trainingsresultaten en phishing-resultaten – klaar om aan de directie te laten zien. Geeft direct duidelijkheid over de ROI! 

Waarom KnowBe4 Security Awareness?

+ Meet hoe gevoelig uw organisatie is voor social engineering attacks
+ Train uw werknemers met gesimuleerde phishing mails en gespecialiseerde content
+ Kies uit duizenden templates en automatiseer security training
+ Voeg eigen content toe aan het platform zonder restricties

Meer over Knowbe4 Security Awareness Platform

 • We bieden drie Training-niveaus aan, op basis waarvan u toegang krijgt tot onze contentbibliotheek met meer dan 900 items. U krijgt onbeperkt toegang tot alle phishing-feautures met flexibele licentie. Geen kunstmatige licentie-plafonds. Dagelijks worden nieuwe features toegevoegd.
 • Wil u de content van de KnowBe4 Security Awareness Training aanvullen met trainingscontent die u zelf in huis heeft? Upload uw eigen trainings- en videocontent (SCORM-compliant) en beheer deze content naast de KnowBe4 ModStore training. Alles bij elkaar, zonder extra kosten! 
 • Los van de duizenden makkelijk te gebruiken phishing templates kunt u scenario’s op maat maken. Ook kan ieder phishing template een eigen, op maat gemaakte, landingspagina krijgen om gebruikers te laten leren op het moment dat ze een link of bijlage hebben geopend. 
 • Met KnowBe4’s Active Directory Integration kunt u eenvoudig gebruikersdata uploaden en bespaart u een hoop tijd door niet langer handmatig veranderingen in gebruikersprofielen te hoeven doorvoeren. U kunt ook de Smart Groups feature inzetten om phishing-campagnes, oefeningen en bijscholing naar gebruikers te sturen op basis van eigenschappen en gedragspatronen. 
 • Met Automated Security Awareness Program (ASAP) kunt u een op maat gemaakt security awareness programma voor uw organisatie creëren; zo implementeert u in een paar minuten een geavanceerd trainingsprogramma! 
 • Gepatenteerde technologie maakt van iedere gesimuleerde phishing e-mail een instrument dat gebruikt kan worden om medewerkers te trainen, door ze meteen de waarschuwingssignalen in de e-mail te tonen als ze die gemist hebben. 
 • KnowBe4’s Outlook add-on Phish Alert Knop geeft uw gebruikers een veilige manier om verdachte e-mails door te sturen naar de IT-afdeling voor analyse. Met één klik op de knop wordt ook de verdachte e-mail uit de inbox van de gebruiker verwijderd om verdere blootstelling te voorkomen. 
 • Meer dan 60 ingebouwde rapporten geven zowel een holistisch als een gedetailleerd beeld van uw trainingsindicatoren. Met Reporting API’s kunt u data uit uw KnowBe4-console halen (voor meerdere accounts), met Roll-up Reporting is het eenvoudig om de verschillende resultaten bij elkaar te zien. 
 • Geven u de mogelijkheid om oneindig veel combinaties van toegang tot niveaus en beheertaken samen te stellen voor specifieke gebruikersgroepen. Met gedelegeerde toestemming kunt u zorgen dat bepaalde rollen alleen bepaalde data te zien krijgen en/of alleen specifieke groepen phishing, training en beheer op zich kunnen nemen. 
Knowbe4 Security Awareness Platform

KnowBe4 | Het ultieme Security Awareness Platform

Knowbe4 het een uniek Security Awareness Platform. Hiermee is het eenvoudig IT beveiligingsproblemen te analyseren en oplossen. Denk hierbij met name aan social engineering, spear phishing en ransomware aanvallen. De manier om alle werknemers scherp te houden!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
 • Selecteer een editie

 • Selecteer het soort licentie

 • Selecteer één of meerdere licenties

 • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

* De getoonde prijzen zijn ex. BTW