Wij zijn CBABenelux

Plezierig zaken doen met kennis van zaken, dat is ons motto.

Bij CBABenelux gunnen wij jou een zorgeloze IT-ervaring. Daar zetten wij onze kennis en 40 jaar ervaring graag voor in. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant. Hierbij kijken we verder dan onze neus lang is, zodat we altijd een IT-oplossing op maat bieden die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt. Een niveau dat zowel vandaag als in de toekomst bij jouw bedrijfsvisie past. Of je nu werkplekken op een moderne manier vorm wil geven, slimme data in wilt zetten of je infrastructuur en veiligheid een boost wil geven, CBABenelux is jouw partner op IT-gebied. 

CBABenelux: wij nemen jouw IT-zorgen uit handen. 

Al sinds 1980 zijn wij actief in ICT en sinds januari 1999 zijn wij als Computer Business Applications Benelux gespecialiseerd in het leveren van ICT-producten en services. Wij denken actief met je mee en leveren snel en foutloos.

Voor jouw IT-infrastructuur bieden we een optimale inzet van IT-tools, zoals servers, desktops, smartphones, IOT, switches, applicaties en nog veel meer. Denk hierbij aan zowel software voor interne ICT-servicedesks als support centers voor externe klanten.

CBA verzorgt ook de bijbehorende promotie, supporttrainingen en services. We bieden webinars, seminars, trainingen, salespromotie en competencemeetings. Je kunt ook bij ons terecht voor verschillende supportvormen.

Daarnaast biedt CBA ook Cloud en SaaS-services, zoals werkplek/endpoint totaalbeheer, trainingen (ook op locatie), consultancy en projectmanagement.? 
Jouw wensen staan hierbij altijd centraal. 

De servicedesk is de spiegel van je organisatie 

Voor elke IT-onderneming is de servicedesk het ultieme visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in het doorlichten van je ICT-helpdesk of externe klantensupportcenter.  
De volgende vragen nemen wij hierbij als uitgangspunt: 
  • Hoe kun je de dienstverlening verbeteren?
  • Wat zijn de kosten van een call?
  • Wie is de grootste cost driver en waarom?
Zodra we dit helder hebben kunnen we gericht IT-oplossingen inzetten. Zo brengen wij jouw ICT-helpdesk naar the next level!  

Onze aanpak is altijd gedegen en betrouwbaar.
 
Een aantal van onze partners zijn: ManageEngine, Symantec, Fortinet, Forcepoint, Kaspersky, KnowBe4 en Thales. 

Zoek je een oplossing voor ICT-uitdagingen?

Voor elk probleem vinden wij de optimale oplossing. We horen of lezen graag wat je zoekt zodat we een advies en aanpak op maat kunnen bieden!
Contact