FortiGateFortiGate

Fortinet, de marktleider in UTM (Unified Threat Management), biedt geïntegreerde beveiligingssystemen voor netwerken, die worden gebruikt door grote en kleine bedrijven en service providers om hun security te verhogen terwijl hun totale operationele kosten dalen. Losse oplossingen (point solutions) leiden namelijk tot hogere kosten (meer vendors, meer licentiekosten), zijn lastig integraal te beheren, vertragen de verwerkingssnelheid en bieden een lager security-niveau. Ondernemingen willen ook hun security consolideren op één platform. 

De FortiGate UTM-appliances van Fortinet zijn in feite hele krachtige firewalls die naast firewalling 6 extra beveiligingsfuncties bieden: Intrusion Prevention (IPS) , Antivirus, Antispam, Antispyware,  Webfiltering en SSL-VPN.  FortiGate wordt gecomplementeerd door FortiMail, FortiAnalyzer en FortiManager.

Beschikbaar als hardware en virtual machine.

Uiteraard kunnen wij u als Fortinet Partner informeren over de Fortinet producten.

Waarom FortiGate?

+ Volledig inzicht in 1 console
+ Bescherming tegen bedreigingen
+ Security Fabric-integraties
+ Security Fabric-integratie
+ Turn-key integratie
+ Gevalideerde beveiligingseffectiviteit
Meer over FortiGate?
FortiGate NGFW's maken beveiligingsgestuurde netwerken mogelijk en consolideren toonaangevende beveiligingsmogelijkheden zoals een inbraakpreventiesysteem (IPS), webfiltering, inspectie van Secure Socket Layers (SSL) en geautomatiseerde bescherming tegen bedreigingen. Fortinet NGFW's voldoen aan de prestatiebehoeften van zeer schaalbare, hybride IT-architecturen, waardoor organisaties de complexiteit kunnen verminderen en beveiligingsrisico's kunnen beheren.

FortiGate NGFW's worden aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI) -gestuurde FortiGuard Labs en bieden proactieve bescherming tegen bedreigingen met hoogwaardige inspectie van zowel leesbare als versleuteld verkeer, om de snel groeiende bedreiging voor te blijven.

Als integraal onderdeel van de Fortinet Security Fabric kunnen FortiGate NGFW's communiceren binnen het uitgebreide Fortinet-beveiligingsportfolio en beveiligingsoplossingen van derden in een omgeving met meerdere leveranciers. Om de snelheid van operaties en reacties te verhogen, delen ze informatie over bedreigingen en verbeteren ze de beveiligingshouding en geautomatiseerde workflow.

Gartner 2019 Magic Quadrant voor netwerkfirewalls.
Gartner noemde Fortinet een leider op het gebied van netwerkfirewalls. Bekijk het volledige rapport voor meer informatie over hoe andere leveranciers zich verhouden tot Fortinet.
FortiGate wordt gecomplementeerd door FortiMail, FortiAnalyzer, FortiAP en Fortimanager.
FortiMail systemen zijn high-performance, multi-layered email security platforms die email verkeer inspecteren om spam, phishing, gevaarlijke virussen en een scala aan via email binnenkomende dreigingen te blokkeren.

FortiAnalyzer systemen vergemakkelijken en centraliseren het verzamelen en analyseren van log- en event-data. Ze genereren rapportages over

FortiManager minimaliseert de beheerlast van het uitrollen, configureren, monitoren en onderhouden van de volledige reeks aan netwerkprotectieservices van Fortinet.

FortiAP zijn de draadloze toegangspunten (accesspoints) van Fortinet. Deze FortiAP's worden gekoppeld aan de Fortigate Firewall. De firewall fungeert hierbij als controller (beheerder) van de FortiAP's. Er kunnen meerdere goed beveiligde SSID's worden aangemaakt. Beveiliging kan worden geregeld met wpa keys en voor meer veiligheid in combinatie met inlognaam en wachtwoorden (eventueel gekoppeld met LDAP). Doordat de firewall alles regelt wordt ook het draadloos verkeer beveiligd door middel van de firewall policy regels (met of zonder antivirus, webcontent filtering etc.).


FortiGate

Fortinet | Enterprise Security Without Compromise

Fortinet beveiligd de grootste organisaties, service providers en overheden ter wereld. Dankzij Fortinet zijn haar klanten verzekerd van een intelligente en naadloze bescherming over de gehele breedte van de organisatie. Beveilig uw organisatie voor vandaag en voor de toekomst!
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?