Kaspersky Industrial CybersecurityKaspersky Industrial Cybersecurity

Kaspersky Industrial Cyber Security (KICS) biedt een krachtige combinatie van beveiligingsproducten en deskundige training op basis van uw huidige behoeften met speciale beveiligingsinformatieservices voor incidentrespons, continue bewaking en het delen van dreigingsinformatie.

KICS is een portfolio van technologieën en services die zijn ontworpen om industriële lagen en elementen van de organisatie, waaronder SCADA-servers, HMI's, werkstations voor engineering, PLC's, netwerkverbindingen en zelfs technici, te beschermen zonder dat dit gevolgen heeft voor de operationele continuïteit en consistentie van het industriële proces.

Waarom Kaspersky Industrial Cybersecurity?

 
+ Schaalbare, geleidelijk te implementeren security voor elke industrie
+ Inclusief security training voor elk soort werknemer
+ Speciaal voor OT-behoeften ontworpen

Meer over Industrial Cybersecurity van Kasperky

Naarmate dreigingen tegen industriële infrastructuren toenemen, is de keuze voor de juiste adviseur en technologiepartner om uw systemen te beveiligen belangrijker dan ooit. Er kan sprake zijn van enige overlapping in de bedreigingen, maar er zijn aanzienlijke verschillen tussen de vereisten voor cybersecurity van ICS-omgevingen en die van algemene bedrijven.

In bedrijfsomgevingen ligt de focus op het beschermen van vertrouwelijke gegevens. Bij industriële systemen telt iedere minuut uitvaltijd of elke fout en heeft een ononderbroken bedrijfsvoering dus de hoogste prioriteit. Hiermee onderscheidt industriële cybersecurity zich van andere domeinen en daarom is de keuze voor de juiste beveiligingsleverancier zo belangrijk.

Kaspersky Lab is een betrouwbare beveiligingsleverancier en partner van toonaangevende industriële automatiseringsleveranciers en -organisaties, waaronder Emerson, Siemens, Schneider Electric en Industrial Internet Consortium, om te zorgen voor compatibiliteit, gespecialiseerde procedures en samenwerkingskaders ter bescherming van industriële omgevingen tegen bestaande en nieuwe dreigingen, waaronder zeer gerichte aanvallen.Integrated Endpoint Security biedt effectieve bescherming tegen geavanceerde dreigingen die gericht zijn op uw organisatie, zonder dat uw resources worden overbelast. Onze meerlaagse benadering, met een complete reeks krachtige beveiligings-, detectie- en responstechnologieën in één nauw geïntegreerde oplossing, beschermt u tegen aanvallen.
Kaspersky Industrial Cybersecurity

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar heeft Kaspersky erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests, maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld. Zij beschermen al meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 250 duizend bedrijven. 
 Meer weten over het product?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?