ME UpdateserviceME Updateservice

De #1 update service voor ManageEngine Applicaties

Sommige dingen zijn gemaakt voor het leven en blijven altijd goed. Software niet. Zorg ervoor dat de (ManageEngine) software en applicaties binnen jouw organisatie up-to-date zijn. Geen tijd? Geen probleem! Met onze service: 'ME Updates' ontzorgen wij jullie van deze taak!
Contact

Loop nooit meer risico met verouderde applicaties!

Jouw applicaties altijd up-to-date

Vanuit ManageEngine komen er maandelijks nieuwe updates (Builds) uit voor elke applicatie. We zien vaak dat (onze) klanten deze vaak in een (te) laat stadium installeren met als gevolg dat er een grote achterstand ontstaat bij de builds. Hiermee mis je als klant nieuwe functionaliteiten en hierdoor is er een verhoogd security risico. Mede doordat ontdekte kwetsbaarheden direct opgelost worden en in deze builds verwerkt zijn. Bovendien heeft deze achterstand tot gevolg dat het extra veel werk is om de applicatie naar de laatste build te krijgen.

CBABenelux kan jouw organisatie hierbij ontzorgen. Door het afsluiten ME Updates ons service-abonnement, zorg je ervoor dat jouw applicaties altijd up-to-date zijn. Zo ben je verzekerd van de nieuwste features en beschermd tegen de meest recent ontdekte kwetsbaarheden. Wij dragen er zorg voor dat jouw systeem 2 tot 3 keer per jaar wordt ge-update naar de laatste build.

Build of versie update? wij organiseren het voor je!

Kosten voor de ManageEngine Updateservice

De kosten van deze service is 1200 euro per jaar, op deze manier bent u verzekerd dat uw systeem altijd up to date is.
Interesse in onze ME Updateservice?

Bespaar kosten en loop geen risico!

Het is duidelijk dat het updaten van applicaties van essentieel belang is voor de veiligheid van jouw IT infrastructuur. In nieuwe updates van versies of builds worden de meest recente ontwikkelingen en bedreigingen op het gebied van cybersecurity meegenomen. Het is alleen daarom al belangrijk om ervoor te zorgen dat jou applicaties up to date zijn. Maar, wist je ook dat jje op lange termijn kosten bespaart door met regelmaat te updaten?

Minder kosten door updates?

Door applicaties regelmatig te updaten bespaar je uiteindelijk op de totale kosten. Waarom? Omdat het inhalen van een achterstand in updates vaak problemen met zich meebrengt. Daardoor kan het aantal benodigde uren voor een update en de kans op grote issues aanzienlijk toenemen. Het werk moet uiteindelijk altijd nog gebeuren. Iedere update in versie of build moet namelijk afzonderlijk doorgevoerd worden.

Hoe werkt het?

Kick-off
Voor aanvang van deze service is het van belang dat jouw applicaties up-to-date zijn. Wij doen een kick-off analyse waarbij we al jouw ManageEngine applicaties doorlopen en checken of deze up-to-date zijn. Is dat niet het geval ontvang je (in overleg) een offerte om alles te updaten.
Planning updates
Wij plannen intern 4 momenten in waarbij we een quick check doen voor de belangrijkste updates. Meestal is het noodzakelijk om er minimaal 2-3 per jaar uit te voeren. Is het tijd voor een update? Dan nemen wij contact op om de update in te plannen.
Ad hoc kritieke updates
Hoewel de meeste updates van belang zijn vormen ze lang niet altijd een beveiligingsrisico. Is dat wel het geval? Dan nemen wij z.s.m. contact op om de update in te plannen en uit te voeren. Zo zorgen we er samen voor dat jouw systemen altijd optimaal beveiligd zijn.
*Om deze service aan te kunnen bieden hebben we remote acces nodig.
*Let op: de standaard abonnementskosten zijn per product alleen van toepassing als je bij aanvang up-to-date bent!

Samen zorgen we ervoor dat jouw applicaties up-to-date en daarmee goed beveiligd zijn!

Interesse in de ME updateservice?

Onze experts staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw applicaties up-to-date zijn en jij bent goed beveiligd. Heb je nog andere vragen? Dan helpen we je daar natuurlijk graag bij.
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?