AD360AD360

De meest complete Active Directory suite

AD360 is een geïntegreerde oplossing voor Identity en Access Management (IAM) in een Windows Active Directory omgeving. Deze webbased software verenigd alle benodigde functionaliteiten voor een onderneming. Van het aanmaken van gebruikers (eventueel via self service) tot het beveiligen, analyseren, rapporteren en voldoen aan compliance. Dit alles met een eenvoudige, makkelijk te gebruiken user interface.

AD360 is de juiste oplossing voor het overbruggen van de kloof tussen technologie en de snelle complexe zakelijke ICT ondersteuning.

Waarom AD360?

+ Automatiseer tijdrovende Identity & Access Management taken
+ Zeer efficiënt in zowel kosten als tijd
+ Centrale dashboards en toegang tot alle AD producten
+ 10 jaar ervaring en expertise
+ NL & EN Support
Belangrijk: Kies Advanced Onboarding voor de ultieme setup! Meer bekijken..

AD360 bestaat uit:

AD360 manageengine
ADManager Plus voor AD, Exchange, Office 365, G Suite management en rapportages.
ADSelfservice Plus voor self-service password management, SSO en multifactor authenticatie.

ADAudit Plus voor real-time auditen van AD, Azure AD en al uw servers.
M365 Manager Plus voor rapportages, auditen, monitoren en management van Office365.
Exchange Reporter Plus voor rapportages, auditen en monitoren van hybrid Exchange en Skype.

Recovery Manager Plus voor AD, Office 365 en Exchange backup en recovery.
Datasecurity Plus voor file server auditing, de preventie van datalekken en ideaal voor data risk assesments.

Wat u allemaal kunt doen met AD360?


IAM bewerkingen stroomlijnen

Cruciale AD taken zijn meestal repetitief en met het automatiseren daarvan kunt u zich enorme inspanningen besparen. Het automatiseren van taken zoals gebruikersaccount inrichten / -verwijderen door middel van een werkstroom (workflow) kan ervoor zorgen dat cruciale gegevens niet in verkeerde handen vallen.


Secure AD Audit & IT-naleving van de regelgeving

Controle van belangrijke wijzigingen in AD objecten kan helpen bij het bepalen of de wijzigingen in overeenstemming met de IT-regels zijn aangebracht. AD360 verzameld alle vereiste controlegegevens van  o.a. Active Directory, Exchange-servers, andere servers en desnoods workstations, en helpt gemakkelijk bij het voldoen aan de IT-naleving van de regelgeving zoals HIPAA, PCI, SOX, ISO 27001 compliancies enz.


Automatisering van AD bewerkingenAutomatiseer Active Directory taken zoals het aanmaken van gebruikers in AD, 
Het inactiveren van gebruikers. op termijn verwijderen. Stel het 'automatiseringsbeleid' zodanig in dat ADmanager de taken en hun follow-up automatisch uitgevoerd zullen worden door het definiëren van gebruikerssjablonen kunnen deze bulkmutaties makkelijk en ongelooflijk snel uitgevoerd.
Beheers de werkstroom (workflow) automatisering.

Aanpasbare tools voor beoordeling/goedkeuring om u te helpen de controle te behouden over de automatisering van cruciale taken.


Verzekerd van een veilige self-service

Het beschikbaar stellen van selfservice voor wachtwoord reset en account-ontgrendeling in het Winlogon (CTRL + Alt + DEL) scherm helpt het aantal helpdesk tickets drastisch te verminderen en houdt daarmee de productiviteit van de werknemers op peil.


Monitoring van het Exchange verkeer

Monitor al het Exchange of office365 email activiteiten zoals het gebruik van OWA, e-mailverkeer, de grootte van en rechten op mailboxen en exporteer rapporten naar verschillende formaten, zoals xls, csv, html en pdf.

 

Met AD360 kunt u de manier waarop Active Directory uw uiteenlopende bedrijfsbehoeften ondersteunt drastisch verbeteren. Door het combineren van de AD Management, AD Controle, Wachtwoord & IT Self Service en Exchange Rapportage mogelijkheden van AD360, kunt u uw Active Directory en Exchange office365 omgeving van uw organisatie veiliger en gemakkelijk beheersbaar maken.
Klik op bovenstaande hyperlinks voor de functionaliteiten van de afzonderlijke subonderdelen.

Voor een veilige Enterprise Password Management zie Password Manager Pro. Voor Shared Service Organisaties ( SSO ) of Manage Service Providers, ( MSP )  voor meerdere verschillende klanten, vraag naar de MSP edities.

Interesse in AD360?

Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?