Free Windows Monitoring Tool 

Wat is Windows Monitoring Tool?

De Windows Health Monitor Tool bewaakt de belangrijkste parameters van Windows-servers. De tool haalt uitgebreide gegevens over de servers en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten. De relevante gegevens, grafieken en rapporten worden weergegeven in een desktop-tool leveren schat aan informatie over de Windows-servers. Door het gebruik van deze tool kan de systeembeheerder ook Windows Desktop-machines van externe locatie te volgen.

 
Wat zijn de voordelen van het gebruik Gratis Windows Monitoring Tool?

De Windows Health Monitor tool biedt exclusieve windows netwerk monitoring, als een desktop-tool dashboard. Het toont de werkelijke benutting van resources van de Windows-servers, zoals CPU-gebruik en geheugengebruik, schijfgebruik, disk I / O, Netwerk Rx en Tx details en het gereedschap presenteert fysieke hardware details zoals Disk details Processor details en Gegevens geheugen en meer. Het toont de details van belangrijke applicaties die actief zijn in de Windows-server bijvoorbeeld: MsSql Server en MS Exchange-server.

Met behulp van de tool kan de beheerder ook drempelwaarden voor CPU, Schijf en geheugengebruik, zoals kritisch en waarschuwing drempels. Als de CPU en het geheugen gebruik van Windows server gevaarlijk kruist de grenswaarden, worden alarmsignalen weergegeven in het dashboard uitzicht en Server Details uitzicht van het gereedschap. De IT-beheerder kan dan moeiteloos de servers te beheren om server crash te voorkomen, of breng de servers weer normaal functionerende staat.

De Windows Health Monitor Tool fungeert als een slimme desktop-tool die continu bewaakt Windows-servers. Voor elke Windows netwerk monitoring nodig, Windows Health Monitor hulpmiddel komt handig.

 
platforms:

Desktops: Windows Vista, Windows 7

Servers: Windows 2000, Windows 2003, Windows 2008, Windows 2008 R2
Technologies:

Windows Active Directory en Workgroup gebaseerd netwerkinstellingen

 

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?